RelaxVár Vendégház

NTAK szám: MA20013967

3765 Tornaszentandrás Szabadság út 41.

Kapcsolat

+36 30/ 284-9901

relaxvar.tornaszentandras@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Mottónk: „RelaxVár készen áll, csak Rád vár.”

A települést, hová pihenni hívjuk vendégeinket, dimbes-dombos környezet, friss levegő, csend és nyugalom jellemzi. Tornaszentandrás település, a szlovák határhoz közel helyezkedik el, mindössze néhány perc. Ideális választás lehet mindazok számára, akik szívesen eltöltenének pár napot távol a város zajától, friss levegőre, környezetváltozásra vágynak. Különleges, „falusi élet” megtapasztalásában lehet részük a hozzánk érkezőknek.

RelaxVár, családi kézben működő vendégház. Vendégházunk 6 szobás, 12 férőhelyes, továbbá 3 pótágy lehetősége adott. Igyekeztünk otthonosan berendezni az egész házat, hogy a hozzánk érkezők, komfortosan érezzék magukat. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy minden szoba egyedi stílusú, különböznek egymástól, ám stílusos színösszeállítások uralkodnak a szobákban. Hiszünk a színek erejében, hogy hozzájárulnak a vendégházban eltöltött napok jó hangulatához, így minden helyiségben, nappaliban, ebédlőben és egyéb helyiségek esetében is hangsúlyt fektettünk a színekre.

Manapság nélkülözhetetlen, így vendégházunkban is adott a Wifi lehetőség, valamint valamennyi szoba rendelkezik felszerelt TV-vel.

Szolgáltatásaink közül a szabadtéri jakuzzi is hozzájárul a feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz, valamint a pihenőszobában található szauna is. Aki egy kis beltéri sportolási lehetőségre vágyik, az elliptikus tréner használata adott. A társaság jó hangulatát megalapozhatja a közös csocsózás is.

Ha a szabadban sportolnál, ám nem tudod magaddal hozni kerékpárodat, semmi probléma. Jelezd igényedet felénk, mi pedig biztosítjuk számodra! Hölgyek, egy rózsaszín bicikli?

A  kültéri sütögetéshez szintén minden adott, addig a gyermekek számára egy jól felszerelt saját kis játszótér használatára van lehetőség.

Habár a csend és nyugalom jellemzi a települést, melyet vendégeink megtapasztalhatnak, mégis ki ne vágyna egy kis programra is? Saját programajánló listával készülünk a hozzánk érkezőknek.

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Szeretettel: RelaxVár

Loading...