Hirdesd szállásod a Vidéki Vendégházak oldalán

Jelenj meg vendégházaddal a havi több 10.000 weboldallátogató előtt és a több, mint 150.000 taggal rendelkező zárt Facebook csoportunkban.

Több 10.000
szálláskereső havonta

Jelenj meg a Vidéki Vendégházak weboldalán a havi több 10.000 szálláskereső előtt

Több, mint 150.000
Facebook csoporttag

Oszd meg szállásodat előfizetőként zárt Facebook csoportunkban az aktív szálláskeresőknek

Gyors és egyszerű
hirdetés feladás

Hozd létre szállásod hirdetését pillanatok alatt bármilyen technikai tudás nélkül

Szálláshirdetés a megfelelő közönségnek pillanatok alatt

A Vidéki Vendégházak az a hely, ahol a szálláshelyed pillanatok alatt elérheti a tökéletes célközönséget. Olyan szolgáltatást kínálunk, amely minden szálláshely számára egyszerű és gyors megoldást kínál a szálláshirdetések készítésére, ráadásul ez nem igényel semmilyen technikai tudást. 

A felhasználóbarát felületünknek köszönhetően mindössze néhány perc alatt megjelenítheted szálláshelyed több, mint 10.000 aktív szálláskereső előtt, akik havonta látogatják a weboldalunkat.

A Vidéki Vendégházak előfizetői hozzáférhetnek és használhatják a több, mint 150.000 fős, zárt facebook csoportunkat is. Ez a csoport kifejezetten az előfizetőink számára jött létre, ahol ajánlhatják saját szállásukat a csoportban szereplő szálláskeresőknek. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlen kapcsolatba lépj a szálláskeresőkkel, valamint olyan egyedi ajánlatokat kínálhass, amelyekre a szálláskeresők közvetlenül reagálhatnak.

Hogyan működik a Vidéki Vendégházak?

Fizess elő bármelyik csomagra és hozd létre pillanatok alatt szálláshelyed hirdetését, majd csatlakozz zárt Facebook csoportunkba

01
Válassz szimpatikus előfizetési csomagot

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb csomagot, próbáld ki 1 hónapra, vagy élj a hosszú távú előfizetések kedvezményeivel.

02
Hozd létre hirdetésed pillanatok alatt

Az előfizetés után azonnal hozzáférsz felhasználói fiókodhoz és vezérlőpultodból pillanatok alatt, egyszerűen létre tudod hozni szálláshelyed hirdetését.

03
Ajánld szállásodat 150.000 tagunknak

Lépj be a Vidéki Vendégházak zárt csoportjába és ajánld szállásodat az aktív szálláskeresőknek, vagy kérd extra marketing szolgáltatásainkat a rendszeres megjelenéshez.

Jelenj meg a tökéletes célközönségnek: térképes kereső és többszintű szűrőrendszer

Legyél pontosan szem előtt azon a helyen, ahol és amilyen szállást éppen keresnek

A Vidéki Vendégházak segít neked abban, hogy szálláshelyed pontosan azok számára jelenítsd meg, akik éppen a Te szállásodhoz hasonlót keresnek. Az általunk kínált szolgáltatások, mint a térképes kereső és a többszintű szűrőrendszer, pontosan erre lettek tervezve.

Térképes keresőnk lehetővé teszi a szálláskeresők számára, hogy könnyedén találják meg a szállásodat térképen, ami kiváló eszköz arra, hogy a vendégek lássák a szállásod pontos helyét és a környező területet. 

A többszintű szűrőrendszerünk segítségével pedig a szálláskeresők pontosan azokat a paramétereket állíthatják be, amelyek számukra fontosak a szálláskeresésnél. Mint szállásadó, megadhatod a szálláshelyed jellemzőit, mint például a szobák száma, az elérhető szolgáltatások, a szállás típusa, stb., és a rendszerünk segítségével ezek az információk azokhoz a szálláskeresőkhöz jutnak el, akik éppen ilyen jellemzőkkel rendelkező szállást keresnek.

Csatlakozz hozzánk még ma és maximalizáld a szálláshelyed láthatóságát a legrelevánsabb közönség számára.

Zsebeld be a közvetlen szálláskeresési kéréseket

Reagálj automatikus e-mail tájékoztatóinkra, amikor valaki a szállásod térségében keres szállást  és zsebeld be a foglalásokat weboldalunkon keresztül

Használd ki szálláskeresési kérelem figyelő funkciónkat és zsebeld be a foglalásokat weboldalunkon keresztül. Amint valaki a Te szállásod térségében keres szállást a weboldalunkon, azonnal értesülhetsz róla automatikus e-mail tájékoztatóink segítségével, így bármikor és bárhol, akár mobilról is reagálhatsz a szálláskeresési kérelmekre.

A felhasználói fiókodból egyszerűen kezelheted a szállásodat, és közvetlenül a platformon keresztül zsebelheted be a foglalásokat. Ez nemcsak a folyamatot egyszerűsíti, hanem gyorsabbá és hatékonyabbá is teszi a szálláshelyed iránti érdeklődés kezelését.

Hogyan működik a szálláskeresési kérés?

Értesülj azonnal, amikor valaki a szállásod térségében keres szállást

01
Valaki szálláskeresési kérést ad le az oldalon

A weboldalon számos szálláskereső rendelkezik regisztrált fiókkal, akik rendszeresen adnak fel szállás keresési kérelmet, amolyan ajánlatkérés jelleggel.

02
Automatikus email értesítés leveleződbe

Ha valaki éppen a Te szállásod térségében keres szállást ezzel a funkcióval, akkor azonnal automatikus email üzenetben tájékoztatunk téged erről.

03
Ajánld szállásodat a kérelem alatt

Lépj be a Vidéki Vendégházak oldalán felhasználói fiókodba és válaszolj közvetlenül az ajánlatkérésre még a többi hirdető előtt és zsebeld be a foglalást.

Számos extra kiemelési lehetőség vár rád

Tűnj ki még jobban a tömegből és válaszd kiemelési és hirdetési  lehetőségeinket

A Vidéki Vendégházak rengeteg olyan egyéb lehetőségeket kínál, amelyek segítségével még jobban kiemelkedhetsz a tömegből, még nagyobb láthatóságot érhetsz el szállásod számára. Számos extra kiemelési és hirdetési lehetőség közül választhatsz, amelyek célja, hogy szállásodat a lehető legtöbb ember lássa és foglalja le.

Közkedvelt szolgáltatásunk például a Facebook és Instagram hirdetések, amelyek segítenek elérni a közösségi média platformokon aktív közönséget. Ezeknek a hirdetéseknek köszönhetően, szállásod nem csak a weboldalunkon lesz látható, hanem a potenciális vendégek közösségi média fiókjaiban is megjelenik.

Sőt, nálunk lehetőséged van arra is, hogy a szállásodat teszteljük és blogcikket írjunk róla, amely részletesen bemutatja azt és annak előnyeit. Ez a fajta tartalom nem csak a szállásod láthatóságát növeli, de hitelességet és bizalmat is épít a leendő vendégekkel szemben.