Pipacs és Tulipán vendégház

3243 Bodony, Dózsa György út 58.

Leírás

Mátraalján, falu szélén A Pipacs és Tulipán két épülete anya és lánya kedvenc virágairól kapta nevét, akik a Magyar Kézművesek Nonprofit Alapítvány keretében működtetik a falusi vendégházat. 14 főre 5 szobával várjuk a párokat, családokat, baráti társaságokat egész évben Bodonyban, a Kékestetőtől 20 km-re fekvő csendes zsákfaluban. A Mátra számos kirándulási, túrázási lehetőséget nyújt a közelben, a környék legnagyobb épített horgásztava pedig a faluban található. A kikapcsolódáshoz azonban még a kapun sem kell kilépni, azon belül ugyanis jacuzzi, finn- és infraszauna, valamint egy hatalmas kert 40 gyümölcsfa árnyékával, kerti sütögetési lehetőséggel járul hozzá a teljes pihenéshez.

Negyven éve várok vendégeket, különböző helyeken, külföldről és itthonról, de a kedvencem mindenek közt ez, a legújabb, felújított parasztház, a falusi csenddel nyugalommal, de minden kényelemmel, wellness-szolgáltatással, azaz, ott, ahol a természet és a wellness találkozik… és ahol aktív pihenés is lehetséges, kapun belül csocsó, darts, és ping-pong, kapun kívül pedig a Mátra csodás hegyei várnak!

Bodony a Mátra északi lábánál, dombok között, Parádtól 2 kilométer távolságra helyezkedik el, hagyományörző palóc falu. Árpád-kori eredetét két patak összefolyásánál épült templomunk freskói is bizonyítják. A falu szélén szép, rendezett környezetben horgásztó található, de a környék kedvelt a kirándulók és vadásztársaságok számára is. A közeli kirándulási, túrázási lehetőségek száma szinte végtelen, 25 km-es távolságon belül található a Kékestető, Galyatető, a Siroki vár, a mátraszentistváni sípálya. Aki pedig ritkán jár az országnak ezen a részén, érdemes ellátogatnia Egerbe, Egerszalókra is. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk pár látnivalót a közelben. Kékestető, Galyatető, Sípark, Mátraszentistván, Ilona-völgyi vízesés – Parádfürdő, Rakoczi-fa-paradfurdo, Siroki vár, Kozmáry-kilátó – Mátrafüred, Vörös-kő kilátó – Mátraszentimre, Mátravasút – Gyöngyös, Riolittufa – Kazár, Búzásvölgyi tó – Recsk, Kisnánai Várrom és Népi Műemlék – Kisnána Gyerekeknek (is): Állatpark Mátraszentimre, Piszkéstetői Csillagvizsgáló – Mátraszentimre,Cifra Istálló és Kocsimúzeum – Parádfürdő, Parádsasvári üvegmanufaktúra, Palóc Néprajzi Magángyűjtemény és  sok-sok termálfürdő a közelben.

Nincs megadva
Nincs megadva
Nincs megadva
Nincs megadva
Nem állatbarát szállás

Árak

06.01 – 09.30
9000 Ft/nap-tól
10.01 – 11.30
6000 Ft/nap-tól
12.01 – 02.28
7000 Ft/nap-tól
03.01 – 05.31
6000 Ft/nap-tól

Hétvégi felár

3000 Ft/nap-tól

Akciós ajánlatok

Ennél a szállásnál egyetlen akciós ajánlat sincs

Kapcsolat

'+36309772569

Szabad időpontok

Szabad időpontok

Üzenet küldése a szállásadónak

Elhelyezkedés

Értékeld a szállást

Még egyetlen értékelés sincs ennél a vendégháznál: on Pipacs és Tulipán vendégház

Itt tudod leírni részletesen véleményedet a szállásról!

Értékeld a szállást

Copyright © 2021 Videkivendeghazak.hu, All rights reserved

Ne maradj le az újdonságokról!

Iratkozz fel a Vidéki Vendégházak hírlevélre és értesülj elsőként az újdonságokról, kedvezményekről.

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!