Szállásteszt: Kankalin Residence – Elegancia, luxus és natúr, letisztult formák harmóniája

Kankalin: a hely, ahol az elegancia és a luxus párosul a modern, natúr, letisztult formákkal

A Mátrában jártunk Mátraszentimrén, a Kankalin Residenceben a Prémium erdei luxusházban. A Kankalin a hely, ahol az elegancia és a luxus párosul a modern, natúr, letisztult formákkal egy festői tájon!

Ez a pazar hangulatú erdei wellness vendégház Mátraszentimre-Fallóskúton, csendes, erdei környezetben helyezkedik el, ahol otthonos érzet várt minket, mindez prémium színvonalon, luxus környezetben megalkotva, egy óriási nappalival, teli üveg ablakokkal az erdőre, játszó galériával, berendezett két ágyas gyermekszobával, és egy felnőtt hálószobával, összesen 85 nm-en. Gondosan válogatott bútorokkal, modern ,letisztult hangulatával  elvarázsol és feltölt…

Teljesen felszerelt konyhában főzhettek, valamint a teraszon helyet kapott egy grillsütő is, és nagy méretű asztal székekkel, évszakhoz illő dekorációkkal. 

Személyes kedvencünk volt a két nagy méretű terasz, és a wellness részleg a ház alsó szintjén. A házban padlófűtés és kályha gondoskodik a kellemes melegről. Itt az aktív és a nyugodt pihenést kedvelők is megtalálják a számukra kedvező programot. Kicsikre és nagyokra is gondolva rendezték be a házat.

A vendégház méreténél fogva akár párok, akár családok, kisebb társaságok részére is lehetőséget nyújt pihenésre, romantikázásra, minőségi idő együtt töltésére, felejthetetlen élmények szerzésére. Nagyon jól érzetük magunkat, a szívünkbe lopta magát ez a csodálatos hely.

Élveztük  az erdőre nyíló teraszt, ahol a madarak énekét hallgattuk, ősszel pedig a szarvasok bőgését is elcsíphetitek. Forró csokival bekuckóztunk a tágas nappaliba a kandallóban lobogó tűz elé. Esténként ellazultunk  a privát beltéri wellness részlegben, sokat használtuk a jakuzzit, a finn- és infraszaunát, a prémium minőségű illóolajokat.

Pihentető az őszbe borult erdő hangulata, csend, nyugalom, tiszta levegő, zavartalan pihenés egy luxus felszereltségű, nagy méretű erdei faházban, ahol a legnagyobb gondunk az volt, hogy kirándulni vagy jakuzzizni menjünk. 

Gyertek el és élvezzétek a lassú, nyugodt percek luxusát !

Kankalin Residence

Sok Szeretettel : www.videkivendeghazak.hu Batyik Nicole

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!