LOMBOLDAL “Első Látásra SZERELEM “

“EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT , volt egyszer a kismarosi erdő eldugott zugában egy pompás, vadregényes kis házikó, ahol mókusok cikáznak a fákon, szarvasok vonulnak a kerítés alatt.

Könnyen megközelíthető, mégis eldugott helyen fekszik ez a mesebeli, nagyon jól felszerelt kisház.

Az első, amit megtudunk, hogy nincs szomszéd, a Lomboldalt a tulajdonosok 5 hektáros területe és erdészeti véderdő határolja.

Szóval tényleg magunk leszünk! 🙂

A Dunakanyarban található, panoráma üvegfalas ház kifejezetten párok számára lett kialakítva, a berendezések is 2 személyesek, de ha pici babátok van, természetesen jöhet veletek.

Szerencsére itt nem kell osztozzatok senkivel a jakuzzin, a finn szaunán, a kandallós nappalin sem és a szomszéd néni sem hív rendőrt, ha pucérkodsz a teraszon… mert nincs szomszédnéni.

Ez nagyon tetszik!

A ház egyedi stílusában és különleges berendezésében ötvözi a természetes anyagokat és a modern világ lehetőségeit.
A részletgazdag berendezés természetközeli, de kicsit boho, néhol retro, és van ahol a modern elemek jelennek meg.

Van itt egy gitár, szóval saját dallamokra is lazíthatunk, de egy régi rádióból átalakított hangfalon hallgathatunk is zenét.

Érkezésünkkor a kedves és maximálisan figyelmes házigazda fogadott minket.

Részletesen bemutatta a szállást, ami ragyog a tisztaságtól, jól felszerelt, így azonnal otthonosan éreztük magunkat.

A ház nagy része üveg felületekből áll, itt teljesen bele tudtok olvadni a természetbe, és a házat körül ölelő erdő világába.

Szóval bent is kint vagy, izgalmas.

A zavartalan pihenésre vágyóknak a legjobb választás ez az erdei csoda világ, igazi romantikus búvóhely.

Vagyis bújóhely, ahogy a tulajdonosok hívják: lehet itt elbújni, összebújni, reggeli után visszabújni az ágyba és csak úgy lenni.

Két eBike is a vendégek rendelkezésére áll, mert nagyszerű élmény a dunakanyarban tekerni és bicajról  csodálni a Duna csillogó vizét úgy, hogy hazafelé, hegymenetben sem leheljük ki a lelkünket 🙂

Sütni főzni már nem maradt időnk, de a nagy terasz lehetőséget biztosít grillezésre, sütögetésre egyaránt, emellett kényelmes függőfotelekben olvashatunk, vagy leshetjük az erdőlakókat.

A kiadós erdei túrát követően a jacuzzi kellemes vizében és a szauna illataiban lazultunk el.

A pezsgőfürdőből csodálatos kilátás nyílik a naplementére.

Este a mókusok is előkerültek, néha elsuhant  egy-egy szarvas és vadnyúl mellettünk. Az este folyamán  elfogyott a házigazda által bekészített zamatos helyi bor is.

Sajnos hamar elrepült az idő…Ha tehetitek, több napra gyertek.

Felejthetetlen élményekkel búcsúztunk a kis erdei mese világtól, de hamarosan visszatérünk egy hosszabb  pihenésre , mert a zöldebb, lombosabb  feelingjét is szeretnénk kipróbálni , hogy megírhassuk nektek 🙂

Ez a hely “ELSŐ LÁTÁSRA  SZERELEM ! ”

Foglalj te is időpontot itt:

LOMBOLDAL “Első Látásra SZERELEM “

Sok Szeretettel:

www.videkivendeghazak.hu

Batyik Nicole

Képgaléria

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!