VillaFarm Resort & Spa

NTAK szám: EG19013194

7095 Újireg, Jász utca 11.

000_A2

Kapcsolat

+36706139333 +36704277397

info@villafarmresort.com

Árak

06.01 – 09.30

15000 Ft-tól

10.01 – 11.30

15000 Ft-tól

12.01 – 02.28

15000 Ft-tól

03.01 – 05.31

15000 Ft-tól

Hétvégi felár

3500 Ft/nap

Küldj üzenetet a szállásadónak

⇛ SZOBAFOGLALÁS ⇚

 

VillaFarm Resort – Újireg

“A határtalan nyugalmat időről időre egy-egy szarvas bőgése, netán egy felbőszült kakas hangja töri meg”

 

Az álom megvalósulása – 2016 nyara

A VillaFarm Resort & Spa 13 évvel ezelőtt még csak egy álom volt. Szabó József álma, aki e kis házban és az azt körülölelő földterületben nem az elmúlást, hanem a nyugalom új szigetét látta. Arra gondolt, ha rá ilyen hatással van ez a vidék, miért is ne osztaná meg mással, miért ne teremthetné meg azt a világot, ahonnan a vendégek feltöltődve és pozitívan távoznak? Ez a szilárd belső motiváció és a végtelen teremtő erő végül meghozta gyümölcsét. A kezdetben egy szobás VillaFarmon ma már akár 25 fő is álomra hajthatja a fejét. A ház stílusában leleményesen ötvözi a farm-hangulat egyszerűségét és a felhasznált anyagok luxusát.

Újireg

“Balaton nyüzsgéséből a vidék csendjébe”

Siófoktól dél felé autózva egyre távolabb kerülünk a Balaton nyüzsgő világától, a zsúfolt nyaralóövezeteket pedig lassanként felváltja a vidék csendje. A határtalan nyugalmat mégis időről időre egy-egy szarvas bőgése, netán egy felbőszült kakas hangja töri meg. Itt, a magyar tengertől mintegy 30 km-re található egy elragadó, 289 lélekszámú település, Újireg. A templommal szemben, a falu határában 2006 őszén még egy elhagyatott kis házikó omladozott, erőn felüli munkának köszönhetően azonban ez a ház ma már egy csodás wellness szálló, mely magában hordozza a vidék és a luxus tökéletes harmóniáját.

 

A VillaFarm Resort  3 önálló, minden kényelemmel felszerelt apartmannal rendelkezik.

A Villa egy álom megvalósulása. Mindig az lebegett a szemeim előtt, hogy apránként, de biztos léptekkel megteremtsem azt a “makro világot”, ahol felfrissülhet a lélek, és feltöltődhet a megfáradt test. Szeretettel osztom meg most ezt az álmot Önnel is! Engedje, hogy magával ragadja a kényelem: medence, szauna, szolárium és megannyi lehetőség várja egy igazán lebilincselő táj ölelésében, a Balatontól alig 25 km-re.

7 lakószoba, 2-3-4 fős elhelyezéssel, összesen 25 fő részére

 

2 hatalmas nappali, SMART tv, XBOX konzol, 5.1 DOLBY házimozi rendszer

Karnyújtásra fűtött medence, beltéri pezsgőfürdő

Az apartmanoktól karnyújtásra pedig fűtött medencét, szabadtéri pezsgőfürdőt és szoláriumot találunk, amit a finn és infra szauna tesz teljessé. A panoráma üvegfalnak hála a téli didergő hidegben is a wellness vagy a kandalló mellett ülve a szoba melegéből élvezhetjük a karácsonyi hóesést. A VillaFarm így bármely évszakban a test és lélek teljes feltöltődését szolgálja, kiegyensúlyozott nyugalmában visszaköszön a természet és a vidék jellegzetes bája. Ki ne élvezné, ha céges továbbképzését vagy éppen leánybúcsúját egy ilyen környezetben tölthetné? Erre a kérdésre mindannyian jól tudjuk a választ.

Fűtött medence, gyermek pancsoló résszel, napágyakkal

Beltéri – Kültéri jacuzzi, egyszerre 12 főnek

Finn szauna • Infra szauna • Fekvő Szolárium • Dézsa zuhany • 

legkisebbektől a legnagyobbakig

József számára mindig az volt a fontos, hogy a házban mindenki otthon érezze magát, a legapróbbaktól egészen az idősebb generációig, ezért az udvar kialakításakor a színpompás sziklakert mellett természetesen helyett kapott egy lombház is, csúszdával, asztali tenisszel, gyerek íjjakkal és egy mini focipályával, de a fedett teraszon akár kedvünkre csocsózhatunk is.

 

Lombház a legkisebbeknek • Csocsó • Ping-Pong • X-Box játékkonzol 250 játékkal • 

 

2021-es terveink

Legyen szó glamourról vagy bográcsos gulyásról, imádnivaló ez a sokszínűség, és az, hogy még mindig születnek új dolgok a Farmon. Nem sokat várat már magára a rendezvényház, a további bővítéseknek köszönhetően pedig a VillaFarm Resort & Spa hamarosan alkalmassá válik akár 40 fős rendezvények, céges továbbképzések, valamint esküvők befogadására is. A kert fejlesztése még közelebb hozza a természetet, így a jóga-hétvégék, valamint a hölgyeknek szervezett, testet, lelket felfrissítő programok még inkább a harmónia keresésének színhelye lesz.

 

★★★   Karácsony   ★★★

Tökéletes pihenés Újiregen, a karácsonyi díszbe öltözött Villa Farm Resortban

Minden évszaknak megvan a maga szépsége, télen a villa egy igazán varázslatos, mesebeli arcát mutatja. Advent közeledtével ünnepi díszbe öltözik a villa, kívül- belül karácsonyi manók, diótörők, ezernyi dísz és fény csal mosolyt a vendégek arcára. Most, amikor mindenki ki van éhezve a levegőváltozásra, kikapcsolódásra, társaságra a villa nem csak egy átlagon felüli elvonulást biztosít, hanem  ízig-vérig karácsonyi hangulatot teremt, távol a városok zajától.

 

❀❀❀   Leánybúcsú   ❀❀❀

 

♡ ♡ ♡ Esküvő a farmon ♡ ♡ ♡

A 25-fős Villa Farm Resort nem csak különálló egységenként létezik, baráti társaságoknak összejövetelekhez, vagy csapatépítő tréningekhez is tökéletes választás. Nyáron kiváló esküvői helyszín lesz azok számára, akik a különleges pajta lagzira vágynak.

 

 

1 értékelés


Szilágyi Dávid
2021.01.17. at 21:10
Reply

❤️❤️❤️ Bakancslista ❤️❤️❤️ A nyüzsgő nagyvilágtól másfél óra autóút és valami egészen fantasztikus hely fogad a Balatontól nem messze, délre. Újireg ékszerdoboza, ami megadja a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét.


Értékeld a szállást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...