Kanyargó Vendégház Verőce

Természetközelség, nyugalom, harmónia…

Ezek juthatnak elsőként eszünkbe a Verőcén található Kanyargó vendégház kapcsán, ami Budapesttől mindössze 40 percre elérhető és Garázs is jár a vendégházhoz.

Itt garantáltan magad mögött hagyhatod a stresszes hétköznapokat , kiléphetsz a mókuskerékből és feltöltődhetsz a természet erejéből .

Ebben a stílusos vendégházban minden a pihenést szolgálja.

Az élmény része az erdőben elhelyezett dézsafürdő , amelyből a csillagos eget is megcsodálhatjátok, illetve egy infra szauna .

Mégis az én kedvencem a tetőterasz , ahonnan a Dunakanyarban elhaladó hajókat láthatjátok, szemben a Pilis hegyeit és dombjait  egy kellemes sütögetés közben, ameddig a vacsi elkészül . Pihizni, nézelődni , és csak semmit csinálni és a távolba nézni… Innen csodálatos

Az aktív pihenés kedvelőinek ajánlatos túraútvonalak, kilátók, kisvasút,  kerékpárút ( kerékpárt biiztosít a szállás ), dunai sportok , és a Börzsöny látnivalói .

A házban felszerelt konyha , meglepetés bekészítés, tágas sarokkádas fürdőszoba, és dunai panorámás terasz szolgálja a vendégek kényelmét.

A házigazda rendkívül barátságos, segítőkész és közvetlen. Bőséges falusi reggeli is kérhető, ami kosárkában érkezik mire felébredtek .

Nekünk nagyon bejövős hely, minden évszakban megvan a maga szépsége. Biztos, hogy jövünk még !

Foglalj te is időpontot itt :

Kanyargó vendégház Verőce (Dunakanyar)

Kanyargó vendégház Verőce (Dunakanyar)

Sok szeretettel:

www.videkivendeghazak.hu

Batyik Nicole

 

 

Képgaléria

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!