Csodálatos Pihenés Ajkán a Szőlőhegyen

Elszöktünk a város zajától és a természet közelségében töltünk el pár napot. 

Hálásan köszönjük az Akar-lak Vendégháznak a meghívást, amely egy igazi gyöngyszemnek bizonyult!

Az Akar-lak Vendégház egy kényelmes és korszerű, négycsillagos élményház, amely egy csendes zsákutcában fekszik, távol a város zajától.

Gyönyörű a panoráma, és a szőlőhegyi idill az egyik kedvencünk. Szeretjük a levendulát, ami bőségesen van ültetve a ház kertjében.

 Már az érkezésünk pillanatában magával ragadott bennünket a nyugodt környezet, a madarak csiripelése és a természet közelsége. 

Az első benyomásunk az volt, hogy ennél ideálisabb helyszínt el sem tudtunk volna képzelni a pihenésre és feltöltődésre.

A vendégház modern kialakítású, maximálisan felszerelt amerikai konyhás nappalival rendelkezik, amely tökéletes helyszínt biztosított a közös étkezésekhez és beszélgetésekhez.

 A nappaliban található egy kényelmes, 140×200 cm méretű ággyá alakítható ülőgarnitúra, ahol esténként a látvány kandalló fényénél beszélgettünk.

A hálószoba is teljes mértékben kielégítette az igényeinket: kényelmes ágy, modern berendezés és okostévé gondoskodott a tökéletes kényelemről.

 A vendégház két különálló fürdőszobával és illem helyiséggel rendelkezik, ami nagyon praktikusnak bizonyult.

Az egyik legnagyobb élményünk a házikó finn szaunája volt, amely a borospince helyén került kialakításra.

 A szauna különleges élményeket nyújtott számunkra, különösen az esti használat során, amikor teljesen ellazulhattunk a melegben. 

A házigazda illóolajakat is készített be, így kedvünkre válogathattunk.

A fedett teraszon található fatüzelésű dézsa is kihagyhatatlan volt. A dézsa mellett üldögélve gyönyörködhettünk a távolban a Somló-hegy látványában, ami igazán pihentető és felemelő élmény volt.

A vendégház szobái külön padlófűtéssel vannak ellátva, és a nappaliban hűtő-fűtő klímaberendezés is található, így mindig ideális hőmérséklet volt a házban, bármilyen időjárás is uralkodott odakint.

Összességében elmondhatjuk, hogy az Akar-lak Vendégház minden elvárásunkat felülmúlta.

 A kényelmes és modern felszereltség, a természet közelsége és a csendes környezet mind hozzájárultak ahhoz, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjunk. 

Köszönjük szépen ezt a csodálatos élményt, biztosan visszatérünk még!

Sok szeretettel:

Batyik Nicole

Foglalj te is itt :

Akar-lak Vendégház Ajka

Képgaléria

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!