A vidéki élet nyugalma Várdombon, a Körtefa Vendégházban

7146 Várdomb, 0203/26

Megosztás
Facebook
WhatsApp
Email
Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencekből

Leírás

Tolna megye székhelyétől, Szekszárdtól nem messze található Várdombon, a Sárköz szomszédságában a „Körtefa Vendégház”.

Olyan, mint egy kis ékszerdoboz, kívülről csalogató, belülről marasztaló. A táj nem csak nekünk, hanem a vendégeink visszajelzései szerint is egyszerűen mesés.

Olyan családokat és baráti társaságokat várunk, akik vágynak a vidéki élet nyugalmára, akik számára fontos a minőségi idő eltöltése egy nyugodt, meghitt, bensőséges helyen. Figyelve az egyéni igényekre is, rengeteg könyv, társasjáték, valamint egy biliárdasztal várja a kikapcsolódásra vágyókat, hogy az ittlét kicsiknek és nagyoknak egyaránt élmény legyen. A kandalló melletti kanapén pedig igazán hangulatos az esti borozgatás. A fa ropogása, a tűz melege meghitt, romantikus hangulatot varázsol.

A konyha teljesen felszerelt (villanytűzhely, sütő, hűtő, mikró, vízforraló, kenyérpirító, darálós kávéfőző), az étkező pedig 14 fő kényelmes étkezését biztosítja. A szobákat is úgy alakítottuk ki, hogy minden a kényelemről, a nyugalomról szóljon.

A földszinten található egy nagy nappali – egy hatalmas közösségi tér —, ahol projektor és hangfalak biztosítják a szórakozás, beszélgetés lehetőségét. Innen nyílik egy 25 főt befogadó pince, ami borkóstolók, előadások, csapatépítő tréningek megrendezésére maximálisan alkalmas.

Itt, a földszinten egy 4 fős családi szoba, valamint fürdőszoba is várja az ide látogató vendégeket.

Az emeleten is található egy közösségi tér TV-vel és 2 fő alvására átalakítható kanapéval, valamint három kétágyas szoba. Két szoba pótágyazható 1-1 pótággyal, igény szerint babaágyat és etetőszéket is biztosítunk. A felső szinten egy fürdőkádas és egy zuhanyzós fürdőszoba található.

Az udvaron padok, asztalok, lámpások, gyönyörű növényzet, pihenésre, aktív kikapcsolódásra (nyáron ping-pong asztal, focikapu, tollas), edzésre alkalmas terület adja meg a természetet kedvelő vendégeink számára a szabadság ízét, élményét.

Az udvar fedett részén kemence várja a sütést-főzést bevállaló vendégeinket. Felár ellenében grillezési és bográcsozási lehetőség is van. Amit biztosítunk: bogrács, gázégő, grillállvány, tárcsa, igény szerint gázpalack.

Tavasztól őszig a fák, a bokrok, a növények ezer színben pompáznak. Ilyenkor igazán jó érzés leülni egy padra egy csésze kávéval, vagy egy pohár borral és gyönyörködni az elénk táruló látványban. Akár olvasáshoz, beszélgetéshez, elmélkedéshez vagy beszélgetéshez is van lehetőség picit elvonulni a többiektől.

Ha szeretnél elvonulni a városi zajos, zsúfolt forgatagból, és szeretteiddel egy nyugodt, csendes, tiszta levegőjű vidéki pihenésre vágysz, akkor keress bennünket a megadott elérhetőségeinken.

Szeretettel várunk! Bízunk benne, hogy hamarosan a vendégeink között köszönthetünk Téged is!

bogrács/sütögetés | felszerelt konyha | kandalló-kályha | légkondi | saját kert | saját parkoló | wifi
Nincs ellátás
Előleg nélkül foglalható | Készpénzes fizetés
Borvidék | Hegyvidék | Panoráma | Természetközeli
kisállat hozható | kistestű kutyát fogad

Árak

06.01 – 09.30
7500 Ft/éj-től
10.01 – 11.30
7500 Ft/éj-től
12.01 – 02.28
7500 Ft/éj-től
03.01 – 05.31
7500 Ft/éj-től

Hétvégi felár

Nincs megadva

Akciós ajánlatok

Ennél a szállásnál egyetlen akciós ajánlat sincs

Üzenet küldése a szállásadónak

Elhelyezkedés

Értékeld a szállást

Leave a Comment

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!