Spa Residence – romantikus kuckó beltéri jakuzzival és szaunával

8248 Veszprémfajsz Fő 24

Megosztás
Facebook
WhatsApp
Email
Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencekből

Leírás

Kettesben is érkezhettek ❤️ Veszprém 5 km, Csopak 6 km, Tihany 13 km. A teljes házat és beltéri wellness szobát egyszerre egy család VAGY pár használhatja‼️🥰 Képzelj el egy romantikus kuckót, ahol a teljes ház és a beltéri wellness szoba is csak a Tiétek. Ideális választás, ha romantikus szállásra vágysz, ha a modern stílustól eltérően egy autentikus, meghitt hangulatú menedéket keresel, ahol a jakuzziból filmezhetsz, és ha kiszállsz, nem kell fagyoskodnod a kinti hidegben, vagy nem kell a nyári nagy melegben szenvedned az amúgy is meleg vízben. Wellness szobánk fűthető-hűthető.  Fedezd fel a nyugalom és kényelem oázisát falusi szállásunkon.

MIT TARTALMAZ AZ ÁR?

⭐️pezsgő bekészítést

⭐️csokoládé bekészítést

⭐️törölközőket

⭐️wellness papucsot

⭐️bio tea bekészítést

 ⭐️kávé bekészítést

⭐️kizárólagos apartman használatot

⭐️kizárólagos wellness használatot

⭐️társasjátékok, kártya játékok használatát

⭐️romantikus hangulatú díszítést

⭐️korlátlan infra szauna használatot

⭐️korlátlan jakuzzi használatot

⭐️Netflix hozzáférést

⭐️ingyen internetet

⭐️klíma használatot

Veszprémfajsz és környéke sok lehetőséget kínál kirándulásokra, természeti látnivalókra, valamint kellemes kávézók és éttermek felfedezésére. Íme néhány ötlet:

Várak – Kastélyok – Múzeumok 

Veszprémfajsz 40 km-es körzetében számos történelmi vár, múzeum és kastély található, amelyeket érdemes meglátogatni. Íme néhány ajánlott hely:
### Várak:
1. **Nagyvázsonyi Kinizsi Vár** (kb. 12 km)
   – Középkori vár, amely Kinizsi Pálhoz, Mátyás király legendás hadvezéréhez köthető. A várban kiállítások mutatják be a középkori váréletet, és a tetejéről gyönyörű kilátás nyílik a környékre.
2. **Sümegi Vár** (kb. 40 km)
   – Magyarország egyik legnagyobb és legjobban megőrzött középkori vára. A vár rendszeresen helyszíne középkori lovagi tornáknak és történelmi fesztiváloknak. Érdekes program az egész család számára.
3. **Cseszneki Vár** (kb. 35 km)
   – A Bakony egyik legismertebb vára, festői elhelyezkedéssel. Középkori története és szépen helyreállított romjai miatt népszerű kirándulóhely.
### Múzeumok:
1. **Veszprémi Várnegyed és Laczkó Dezső Múzeum** (kb. 12 km)
   – A veszprémi várnegyedben sétálva megtekintheted a Szent Mihály Székesegyházat és a várban található kiállításokat. A Laczkó Dezső Múzeum a város és a régió történelmét, valamint különböző időszakok művészetét mutatja be.
2. **Herendi Porcelánmanufaktúra és Múzeum** (kb. 20 km)
   – A világ egyik leghíresebb porcelángyára, ahol betekintést nyerhetsz a porcelánkészítés művészetébe, és megcsodálhatod a gyár legszebb alkotásait a múzeumban.
3. **Balatonfüredi Jókai Mór Emlékház** (kb. 25 km)
   – Jókai Mór egykori nyaralója, amely ma múzeumként működik. A kiállítás Jókai életét és munkásságát mutatja be, és betekintést nyújt a 19. századi Balatonfüred világába.
### Kastélyok:
1. **Nádasdy-kastély (Nádasdladány)** (kb. 30 km)
   – A romantikus stílusú kastély egy gyönyörű park közepén található. A kastély belső tereit helyreállították, és különféle kiállítások láthatók, amelyek a Nádasdy család történetét mutatják be.
2. **Dégi Kastély ( Cég ) ** ( kb 25 km ) A dégi Festetics-kastély Magyarország egyetlen látogatható klasszicista kastélya Fejér vármegyében. Az ország legnagyobb angolparkja veszi körül.
3. **Eszterházy-kastély (Csákvár)** (kb. 40 km)
   – Az Eszterházy család egykori rezidenciája, amely gyönyörű parkkal és klasszicista stílusú belső terekkel büszkélkedik. A kastély ma kulturális központként működik.
Ezek a helyek kiváló kirándulási célpontok, ha érdekel a történelem, a művészet és az építészet. Minden helyszín egyedi élményt nyújt, és nagyszerű alkalmat kínál a környék felfedezésére.

 

Kirándulási lehetőségek:

1. **Kolostorok völgye** (Nagyvázsony felé) – Szép természeti környezetben fekvő völgy, ahol középkori kolostorromok találhatók.
2. **Tihanyi-félsziget** – Veszprémfajsz közelében, a Balaton-parton fekvő félsziget híres a Tihanyi Apátságról, a Belső-tóról, és számos túraútvonalat kínál.
3. **Csopak és Paloznak környéke** – Balaton-parti települések, szőlőskertekkel és túraútvonalakkal. A kilátók, mint a Csopaki kilátó, gyönyörű balatoni panorámát kínálnak.
4. **Veszprém városa** – A közeli megyeszékhely történelmi városközponttal, a Veszprémi Vár és a Szent Mihály Székesegyház meglátogatása kötelező, ha a kultúra is érdekel.

Látnivalók:

1. **Nagyvázsonyi vár**
2. **Balaton-felvidéki Nemzeti Park**
3. **Veszprémi Állatkert**
4. **Várpalota, Thury Vár **
5. **Zirc** – Arborétum és Apátság
6. **Tihany** – Tihanyi Apátság
7. **Nádasdladány**   – Nádasdy Kastély
8. **Dég** – Dégi Kastély
9. **Nemesvámos** – Baláca Múzeum ( 1 perc az apartmantól )

Kávézók és éttermek:

1. **Oliva Étterem (Veszprém)** – Egy népszerű mediterrán hangulatú étterem Veszprémben, kitűnő konyhával és hangulatos belső térrel.
2. **Villa Medici Étterem (Veszprém)** – Elegáns étterem, remek kilátással a környező tájra, különleges fogásokkal.
3. **Pajta Kávézó (Tihany)** – Kellemes kávézó a Tihanyi-félszigeten, ahol pihenhetsz egy kávé mellett túrázás közben.
4. **Kővirág Étterem (Köveskál)** – Balaton-felvidéki falusi étterem, amely híres a helyi, friss alapanyagokból készült ételeiről.
5. **Tihany – Rege Cukrászda és Étterem** – Az Apátság mellett található, teraszáról az egész Balatonra panoráma nyílik.
6. **Veszprémi Stop Shop** – Interspar mellett található a Monokli Reggeliző és Kávézó
7. **Csopak** – Víg Molnár Csárda ( személyesen nekünk ez a kedvenc éttermünk )
Ez a térség gazdag természeti és kulturális élményekben, így biztosan találsz olyan programokat, amelyek tetszenek.
bogrács/sütögetés | felszerelt konyha | gyerekszoba | jakuzzi | kandalló-kályha | légkondi | saját kert | saját parkoló | szauna | wellness | wifi
Csak reggeli
Utalással fizetendő
Faluközponti szállás
Nem állatbarát szállás

Árak

40.000 Ft
Nincs megadva
május 1 – augusztus 31
45.000 Ft/éj-től
12.01 – 02.28
Nincs megadva
03.01 – 05.31
Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Akciós ajánlatok

Hétköznap 1 éj is foglalható!

A teljes házat és a beltéri wellness szobát egyszerre csak egy család vagy pár használhatja.

Üzenet küldése a szállásadónak

Elhelyezkedés

Értékeld a szállást

Leave a Comment

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!