PARK Apartmanok Balatonszárszón

8624 Balatonszárszó József Attila utca 4.

Megosztás
Facebook
WhatsApp
Email
Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencekből

Leírás

A Balaton déli partján, Balatonszárszó központjában egy 2022-ben teljeskörűen felújított XIX. századi házban várjuk pihenésre vágyó vendégeinket. Az épület története az 1880-as évekig nyúlik vissza. Ekkor Balaton Pension néven nyílt meg, majd a háború után a Ganz hajógyár, illetve kesőbb a Volán vállalati üdülője volt.

A Balatontól 100 méterre lévő ház, mely napelemmel , hőszivattyúval ellátott, 5 teljesen felszerelt légkondícionált, hangulatos apartmannal rendelkezik . Összesen 19 személy elszállásolására alkalmas. 1 db 2 hálószobás + nappali(4+2 fő) , 3 db 1 hálószoba+nappali ( 2+2fő, vagy 2 fő) és egy stúdió apartman ( 2 fő) foglalható . A Park Apartmanok közös helyiségében konyha , étkező, biliárd,csocsó, TV szolgálja a vendégeink kényelmét. Minden apartmanban okos TV van előfizetesekkel és internet kapcsolattal, így Netflix vagy más a vendégeink által előfizetett szolgáltatás is elérhető. Grillező , kerti zuhany, napozóterasz, jakuzzi, pingpong asztal és játszótér teszi teljessé az apartmanházat. Apartmanház egyben és külön-külön apartmanonként foglalható.

Somogyország, Dunántúl legnagyobb vármegyéje. A somogyi dombság kitűnő élőhelyet biztosít az országban megtalálható minden nagyvad fajnak. A ház dekorációin Uracs István képzőművész (www. uracsart.com) is a somogyi szarvasokat örökítette meg.
A környék biciklizésre alkalmas, a szállás Siófoktól 25km-re, Balatonfüredtől 20 km-re helyezkedik el. Az egyik legjobb strand 2-3 percnyi sétára van gyalog, a vasútállomás távolsága 1-2 perc.
Szállásunkat ajánljuk baráti társaságoknak, illetve azoknak, akik szeretik a visszafogott pihenést és a házirendet betartva nem zavarják más vendégek kikapcsolódását.

bogrács/sütögetés | felszerelt konyha | jakuzzi | légkondi | saját játszótér | saját kert | wifi
Nincs ellátás
Készpénzes fizetés | Szépkártya elfogadóhely | Utalással fizetendő
Faluközponti szállás
Nem állatbarát szállás

Árak

2024.07.01-08.25
142.000 Ft/éj-től
Végtakarítás
50.000 Ft/éj-től
Apartmanonkénti ár a weboldalon
25.000 Ft/éj-től
03.01 – 05.31
Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Akciós ajánlatok

január 1- június 30 és augusztus 25-december 22

12 főig az egész ház 144.000 Ft/ éjszaka minden további plusz fő 12.000 Ft /éjszaka

Apartmanonkénti árat weboldalunkon talál!

Üzenet küldése a szállásadónak

Elhelyezkedés

Értékeld a szállást

Leave a Comment

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!