Zöld Orom Vendégház

7394 Magyarhertelend Tábor utca 67.

Leírás

Vendégházunk Magyarhertelenden a Mecsek lábánál, csodálatos, ózondús, csendes környezetben, télen-nyáron a pihenésre vágyók rendelkezésére áll.
Az épület ezerkilencszázkilencvenben épült közvetlenül az erdő szélén, Magyarhertelenden a Mecsek lábánál. Csodálatos, ózondús, csendes környezetben, ahol a madarak éneke, csicsergése teszi gazdagabbá a pihenésre, nyugalomra vágyók itt tartózkodását. A vendégház maga a teljes környezetével az avatatlan szemek számára szinte észrevehetetlen, láthatatlan az őt övező, összenőtt öt-hat méterre nyúló tujasoroknak köszönhetően. Befogadó képessége 8 fő ugyan, de hat fő részére biztosít minden igényt kielégítő kényelmet. Légkondicionált, illetve télen is a pihenésre vágyók rendelkezésére áll, mivel mindhárom szintje gázzal üzemelő padlófűtéssel rendelkezik. Belseje részben kézzel festett motívumokkal, valamint gipsz formákkal gazdagított, ezért mindig is kivívta az ott tartózkodók tiszteletét amit a jövőben is szeretnénk elérni. A belső elrendezése minden igényt kielégítő, lehetőséget adva a pihenésre, szórakozásra, kikapcsolódásra vágyók igényeinek egyaránt, mindezt három szinten biztosítva.
Az alsó szinten egy játékterem kapott helyet, melyben kártya asztal, biliárdasztal, valamint bársarok került elhelyezésre. Ezen a szinten továbbá szolárium, szauna, fürdőszoba és vécé található.
A következő szint egy exkluzív nappalival – ahol kristálypoharakból fogyaszthatja italait -, kényelmes, fekhellyé alakítható ülőgarnitúrával, tv-vel, gépesített Olasz cseresznyefa bútorzatú konyhával, valamint szintén vécével kombinált fürdőszobával rendelkezik.
A felső szinten három, franciaágyakkal berendezett hálószoba van, melyek mindegyike tv-vel ellátott és mindegyik erkélyre nyíló, melyeken „madárcsicsergős” környezetben kezdheti, akár folytathatja és fejezheti be pihenéssel, szórakozással töltött mindennapjait. Ezen a szinten is vécével rendelkező fürdőszoba került kialakításra.
A tévék mindegyike extra csomaggal üzemel, valamint az épület minden zugában biztosítjuk az ingyen internetezés lehetőségét. Ugyancsak biztosított fedett helyen a főzés, bográcsozás, grillezés, melyekhez a gázt, valamint a faszenet szintén ellenszolgáltatás nélkül adjuk.
Az épület kialakításából adódóan, csak tíz év feletti vendégeket áll módunkban fogadni, s mivel a ház dohányfüst és állati szőrtől mentes, így a dohányzás, valamint kisállatok ott tartózkodása nem megengedett.
A vendégház bérleti díja 10.000,- Ft/fő/éj, de minimum 40.000,- Ft/éj a vendéglétszámtól függetlenül négy főig.
Nincs megadva
Nincs megadva
Nincs megadva
Nincs megadva
Nem állatbarát szállás

Árak

06.01 – 09.30
40000 Ft/nap-tól
10.01 – 11.30
40000 Ft/nap-tól
12.01 – 02.28
40000 Ft/nap-tól
03.01 – 05.31
40000 Ft/nap-tól

Hétvégi felár

Nincs megadva

Akciós ajánlatok

Ennél a szállásnál egyetlen akciós ajánlat sincs

Kapcsolat

'+36703130555

Szabad időpontok

Szabad időpontok

Üzenet küldése a szállásadónak

Elhelyezkedés

Értékeld a szállást

Még egyetlen értékelés sincs ennél a vendégháznál: on Zöld Orom Vendégház

Itt tudod leírni részletesen véleményedet a szállásról!

Értékeld a szállást

Copyright © 2021 Videkivendeghazak.hu, All rights reserved

Ne maradj le az újdonságokról!

Iratkozz fel a Vidéki Vendégházak hírlevélre és értesülj elsőként az újdonságokról, kedvezményekről.

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!