Zöld Orom Vendégház

NTAK szám: MA20013653

7394 Magyarhertelend Tábor utca 67.

02

Kapcsolat

+36703130555

zoldoromvendeghaz@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

40000 Ft-tól

10.01 – 11.30

40000 Ft-tól

12.01 – 02.28

40000 Ft-tól

03.01 – 05.31

40000 Ft-tól

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Vendégházunk Magyarhertelenden a Mecsek lábánál, csodálatos, ózondús, csendes környezetben, télen-nyáron a pihenésre vágyók rendelkezésére áll.
Az épület ezerkilencszázkilencvenben épült közvetlenül az erdő szélén, Magyarhertelenden a Mecsek lábánál. Csodálatos, ózondús, csendes környezetben, ahol a madarak éneke, csicsergése teszi gazdagabbá a pihenésre, nyugalomra vágyók itt tartózkodását. A vendégház maga a teljes környezetével az avatatlan szemek számára szinte észrevehetetlen, láthatatlan az őt övező, összenőtt öt-hat méterre nyúló tujasoroknak köszönhetően. Befogadó képessége 8 fő ugyan, de hat fő részére biztosít minden igényt kielégítő kényelmet. Légkondicionált, illetve télen is a pihenésre vágyók rendelkezésére áll, mivel mindhárom szintje gázzal üzemelő padlófűtéssel rendelkezik. Belseje részben kézzel festett motívumokkal, valamint gipsz formákkal gazdagított, ezért mindig is kivívta az ott tartózkodók tiszteletét amit a jövőben is szeretnénk elérni. A belső elrendezése minden igényt kielégítő, lehetőséget adva a pihenésre, szórakozásra, kikapcsolódásra vágyók igényeinek egyaránt, mindezt három szinten biztosítva.
Az alsó szinten egy játékterem kapott helyet, melyben kártya asztal, biliárdasztal, valamint bársarok került elhelyezésre. Ezen a szinten továbbá szolárium, szauna, fürdőszoba és vécé található.
A következő szint egy exkluzív nappalival – ahol kristálypoharakból fogyaszthatja italait -, kényelmes, fekhellyé alakítható ülőgarnitúrával, tv-vel, gépesített Olasz cseresznyefa bútorzatú konyhával, valamint szintén vécével kombinált fürdőszobával rendelkezik.
A felső szinten három, franciaágyakkal berendezett hálószoba van, melyek mindegyike tv-vel ellátott és mindegyik erkélyre nyíló, melyeken „madárcsicsergős” környezetben kezdheti, akár folytathatja és fejezheti be pihenéssel, szórakozással töltött mindennapjait. Ezen a szinten is vécével rendelkező fürdőszoba került kialakításra.
A tévék mindegyike extra csomaggal üzemel, valamint az épület minden zugában biztosítjuk az ingyen internetezés lehetőségét. Ugyancsak biztosított fedett helyen a főzés, bográcsozás, grillezés, melyekhez a gázt, valamint a faszenet szintén ellenszolgáltatás nélkül adjuk.
Az épület kialakításából adódóan, csak tíz év feletti vendégeket áll módunkban fogadni, s mivel a ház dohányfüst és állati szőrtől mentes, így a dohányzás, valamint kisállatok ott tartózkodása nem megengedett.
A vendégház bérleti díja 10.000,- Ft/fő/éj, de minimum 40.000,- Ft/éj a vendéglétszámtól függetlenül négy főig.

Értékeld a szállást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...