VILLABOGArT Vendégház és Rendezvényépületei

NTAK szám: MA20002458

7443 Alsóbogát, Szabadság u. 4.

Beloved_Bogart_244-kicsi

Kapcsolat

+36306138399

info@villabogart.hu

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

VILLABOGArT és a MaisonBOGArT Vendégház, az 1760-as években készült, jelenleg felújítás alatt álló, de még így is lenyűgöző Festetics-Inkey kastély, a 17 hektáros, gyönyörűen renovált kastélypark és a 2 tágas, vintage stílusú rendezvényhelyszín együttesen egy komplex birtokot alkot, ahol a régi kor szelleme remekül ötvöződik az egyedi szobaberendezéssel és a különleges atmoszférájú kerttel.

VILLABOGArT:Az egykori főintéző háza jelentős felújításnak  köszönhetően ma már egy impozáns és igazán egyedi vendégháznak ad helyet. Igyekeztünk felhasználni az összes eredetileg megtalált fa padlót, gerendát és téglaburkolatot, ill. próbáltuk minél több szemet gyönyörködtető elemmel gazdagítani épületünket, erre remek példaként szolgálnak szekrényben elhelyezett fürdőszobáink. 

A VILLABOGArT 3 bejárattal rendelkezik, kettő a kápolna felé néző oldalon, egy pedig az épület parkra néző oldalán.

  • Az első bejárat 5 szobát rejt, amelyekben egyszerre összesen 13 főnek tudunk szállást biztosítani, illetve rendelkezik egy közösségi térrel, egy kisméretű, de jól felszerelt konyhával és egy hangulatos étkezővel.
  • A második bejáraton keresztül egy közös nappaliba érkezünk, melyből 4 szoba nyílik. Itt összesen 8 fő fér el.
  • Az apartman bejárata az épület parkra néző felén található. Itt egy 4 tagú család is kényelmesen elfér, ráadásul a kádas fürdőszobánkban helyet kapott egy szauna is.

MAISON BOGArT: Az egykori kertészlak szobái fiatalosabbak, mégis érezhető bennük a régmúlt varázsa. “L” alakú épület, melyet egy óriási teraszt fog közre.

A MAISON BOGArT épületében összesen 18 fő részére tudunk szállást biztosítani. Az első bejárat folyosójáról nyílik 3 szoba, a második bejárat 3, a harmadik pedig 2 szobát rejt.

Számos szobából gyönyörű kilátás nyílik a kastélyparkra és magára a Festetics-Inkey kastélyra.

A szobák berendezése ebben az épületben is tartogat meglepetéseket, hiszen hol máshol találkozhatnánk berendezési tárgyként kerítésmintázatú ágyvéggel, egy igazi kemencével vagy egy régies hangulatú fotólámpával?

Hangulatos kikapcsolódást nyújt óriási teraszunk, ahol vendégeinknek grillezésre ill. a pincelejárat előtt található bográcsozós helyen bográcsozásra is lehetősége nyílik.

A településen belül további 3 ún. Falusi Ház várja vendégeinket, amelyek felújított parasztházak 2 különálló szobával, egy konyharésszel illetve saját fürdőszobával, ezáltal ideálisak családok számára.

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...