Andante Vendégház

NTAK szám: EG20016726

8245 Vászoly, Jókai u. 3.

veledszep_210818182247

Kapcsolat

+36309753412

andantevaszoly@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

50000 Ft-tól

10.01 – 11.30

45000 Ft-tól

12.01 – 02.28

45000 Ft-tól

03.01 – 05.31

45000 Ft-tól

Hétvégi felár

0 Ft/nap

Küldj üzenetet a szállásadónak

Ha balatoni nyaralást tervez, de a szálláshely kiválasztásakor riasztja a partmenti nyüzsgés, zsivaj és zsúfoltság, helyette inkább a csendre és a nyugalomra vágyna két strandolás között, akkor kiváló választás a családias hangulatú, apró község Vászoly.
A Balaton-felvidék egyik legszebb települése festői tájat, csörgedező kis patakokat, misztikus hangulatú forrástavat az iható vizű Szent Jakab forrással, gyönyörű templomot, takaros épületeket és hazánk féltve őrzött ősbükkösének felfedezését kínálja az idelátogatóknak.
A festői kis falu mindössze 5 km-re a Balatontól, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén fekszik. Közvetlen szomszédjai Balatonudvari és Dörgicse.
Autóval körülbelül negyedórányi távolságra van tőle a Tihanyi-félsziget, és Balatonfüred. A község külterületét szőlőültetvények és árnyas erdők határolják, az Öreghegy településrészről fantasztikus balatoni panorámában lehet gyönyörködni.
A faluban hangulatos éttermek csábítanak különleges gasztronómiai kalandokra. 30 perces autózással bejárható szinte az egész Balaton-felvidék, de különleges túrák tehetők kerékpárral és gyalogszerrel is. Mindezekből jól látható, hogy Vászolyra látogatni nem csak nyáron érdemes, hanem egész évben élménydús, izgalmas programokat nyújt az egész vidék.
Itt található vendégházunk, mely az ANDANTE nevet kapta. Az elnevezés nem véletlen. Egyrészt utal arra, hogy családunkban többen is zenészként töltik be hivatásukat, de idegenforgalmi tapasztalattal rendelkezik a családfő.
Andante a zenei szakkifejezések sorában azt jelenti: ne siess, lassan haladj, nyugodt légy, sétálj. Úgy hisszük ez fejezi ki leginkább azt a szándékunkat, hogy aki hozzánk látogat, megnyugszik, kisimul, rá tud csodálkozni az őt körülvevő szépségekre.
Vendégházunk, mely eredetileg a XIX. században épült parasztház, többször is felújításon esett át – legutoljára 2020/21-ben, olyan, mint egy barátságos családi ház, 2×70 m2. Az alsó szinten minden kényelemmel és eszközzel felszerelt konyha található, még mosogatógép is van. A fürdőszobában tágas zuhanyzó, mosdó, WC, és mosógép található.
A 35 m2-es nagy nappaliban 10 személyes étkezőasztal, társalgó és TV is helyet kapott. Internet és Wifi természetesen rendelkezésre áll.
Az emeleten 4 db hálószoba van, – 2, 2, 3, 3 személyesek – valamint még egy fürdőszoba szolgálja a kényelmes pihenést.
A ház jellegénél fogva csak egymást jól ismerő társaságot fogad. Alkalmat teremt arra, hogy a tágabb család együtt nyaraljon, vagy esetleg egy kisebb baráti társaság, összesen 10 fő.
Az 1100 m2-es, hatalmas kertben lehetőség van egy ódonhangulatú – egykor terménytároló lehetett – kőből épült, nyitott, de fedett szaletliben beszélgetni, étkezni. Kis árnyas sarokban elfogyasztani a kávét. Lehetőség van pingpongozni és a házirendben lefektetett szabályok szerint tüzet rakni, bográcsozni, szalonnát sütni.
Aki szeretné, parkolhat az udvarban, de biztonságban tudhatja autóját a ház előtt az utcán is.
Valamire azonban nem alkalmas a helyszín, már csak a közeli szomszédságban pihenni vágyók miatt.
Ez pedig a hangos, ivászatokkal tarkított, késő éjszakába nyúló bulizás. Úgy gondoljuk, aki valami efféle programot szeretne, inkább keressen erre alkalmasabb helyet.
Foglalás menete:
Kérjük, hogy amíg weboldalunk el nem készül, telefonon érdeklődjön a szabad időpontok felől. Ezután email-ben erősítse meg foglalási szándékát.
A foglalás 30%-os előleg megfizetésével válik véglegessé.
A teljes árat a ház elfoglalása előtt kell kiegyenlíteni. Ha a pénz beérkezik a számlára, lehet megkapni a kulcsot.
Az előleg abban az esetben jár vissza, ha az üdülést a megkezdés előtt 14 nappal mondják le.
Az előleg 50 %-a jár vissza, ha az üdülés előtti 13 – 2. napig mondják le.
Az előleg nem jár vissza, ha az üdülést, a megkezdés előtti 48 órában mondják le.
Árak:
Minimum foglalás 2 éjszaka.
A ház bérleti díja: 45000 Ft / nap – 4 főig
E fölött, minden egyes fő: 5000 Ft/nap
Az ár nem tartalmazza az IFA-t, ami 180 Ft/nap/fő
0-2 éves korig a szállás ingyenes.
Szolgáltatások:
– Teljesen felszerelt konyha
– hűtő+mélyhűtő
– mikrohullámú sütő
– tűzhely+sütő
– mosogatógép
– konyharuha 2db
– papírtörlő
– kávé, tea, cukor, só, paprika
– fürdőlepedő
– kéztörlő
– ágynemű+huzat
– végtakarítás, kivéve a konyhai edények elmosogatása, helyrerakása
– TV
– bogrács, nyársak, tűzrakáshoz szükséges fa
– fűtés
– Internet, wifi
– takarító eszközök, ha szükséges
– zárt parkoló

– pingpongasztal, ütők, labda

Értékeld a szállást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...