Szerelmes Tündérlak

NTAK szám: MA20017453

8312 Balatonederics, Újhegy Hrsz.1841

Alsó szint

Kapcsolat

+36309111104

szerelmestunderlak@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

A Szerelmes Tündérlak  Balatonederics szőlőbirtokain fekszik, távol a mindennapok zajától, ahol tényleg csak Ti lehettek.
A mesebeli kis házikó mindkét szintjéről csodálatos panoráma nyílik a Balatonra, a szigligeti várra, valamint a Káli medence tanúhegyeire. Rengeteg látnivaló és túrázási lehetőség vár Rátok.
A Szerelmes Tündérlak alsó szintje igazi csoda kis kuckó, melynek fő ékessége a fürdőkád, melyből gyönyörködhetsz a balatoni táj szépségeiben.
A felső szint az otthon melegét biztosítja, kiegészítve egy jól felszerelt konyhával, ahol megannyi finomsággal kényeztethetitek egymást.

Célunk, hogy a legjobban érezzétek Magatokat, ezért a reggelit a konyhába készítjük, így otthonosan tudjátok indítani a Napot.      Egy finom habos kávéval bekuckózva, a Balaton látványával töltődve.. 🙂

Vendégházunkban lehetőség van külön bérelni az alsó, illetve a felső szintet, vagy az egész házat.  Abban az esetben, ha csak az egyik szintet választjátok, a másikat nem adjuk ki másnak, biztosítva, hogy senki ne zavarja pihenéseteket.
 Ha a teljes kikapcsolódás a munkád miatt nem lehetséges, de szeretnéd „home office” irodád helyszínét változatossá tenni, térerő és szélessávú internet elérhetősége is adott.
Tudjuk, hogy a jelenlegi helyzetben nehéz tervezni, ezért a foglalásokat rugalmasan kezeljük.
Bővebb információért a szerelmestunderlak.hu weboldalon, a szerelmestunderlak@gmail.com e-mail címen,
vagy a +36 30 911-1104-es számon tudtok érdeklődni.
Szeretettel:  Szerelmes Tündérlak

Felső szint

 

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...