Pipacs és Tulipán vendégház

NTAK szám: EG21005116

3243 Bodony, Dózsa György út 58.

Tulipán apartman 3

Kapcsolat

+36309772569

info@pipacsestulipan.hu

Árak

06.01 – 09.30

9000 Ft-tól

10.01 – 11.30

6000 Ft-tól

12.01 – 02.28

7000 Ft-tól

03.01 – 05.31

6000 Ft-tól

Hétvégi felár

3000 Ft/nap

Küldj üzenetet a szállásadónak

Mátraalján, falu szélén A Pipacs és Tulipán két épülete anya és lánya kedvenc virágairól kapta nevét, akik a Magyar Kézművesek Nonprofit Alapítvány keretében működtetik a falusi vendégházat. 14 főre 5 szobával várjuk a párokat, családokat, baráti társaságokat egész évben Bodonyban, a Kékestetőtől 20 km-re fekvő csendes zsákfaluban. A Mátra számos kirándulási, túrázási lehetőséget nyújt a közelben, a környék legnagyobb épített horgásztava pedig a faluban található. A kikapcsolódáshoz azonban még a kapun sem kell kilépni, azon belül ugyanis jacuzzi, finn- és infraszauna, valamint egy hatalmas kert 40 gyümölcsfa árnyékával, kerti sütögetési lehetőséggel járul hozzá a teljes pihenéshez.

Negyven éve várok vendégeket, különböző helyeken, külföldről és itthonról, de a kedvencem mindenek közt ez, a legújabb, felújított parasztház, a falusi csenddel nyugalommal, de minden kényelemmel, wellness-szolgáltatással, azaz, ott, ahol a természet és a wellness találkozik… és ahol aktív pihenés is lehetséges, kapun belül csocsó, darts, és ping-pong, kapun kívül pedig a Mátra csodás hegyei várnak!

Bodony a Mátra északi lábánál, dombok között, Parádtól 2 kilométer távolságra helyezkedik el, hagyományörző palóc falu. Árpád-kori eredetét két patak összefolyásánál épült templomunk freskói is bizonyítják. A falu szélén szép, rendezett környezetben horgásztó található, de a környék kedvelt a kirándulók és vadásztársaságok számára is. A közeli kirándulási, túrázási lehetőségek száma szinte végtelen, 25 km-es távolságon belül található a Kékestető, Galyatető, a Siroki vár, a mátraszentistváni sípálya. Aki pedig ritkán jár az országnak ezen a részén, érdemes ellátogatnia Egerbe, Egerszalókra is. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk pár látnivalót a közelben. Kékestető, Galyatető, Sípark, Mátraszentistván, Ilona-völgyi vízesés – Parádfürdő, Rakoczi-fa-paradfurdo, Siroki vár, Kozmáry-kilátó – Mátrafüred, Vörös-kő kilátó – Mátraszentimre, Mátravasút – Gyöngyös, Riolittufa – Kazár, Búzásvölgyi tó – Recsk, Kisnánai Várrom és Népi Műemlék – Kisnána Gyerekeknek (is): Állatpark Mátraszentimre, Piszkéstetői Csillagvizsgáló – Mátraszentimre,Cifra Istálló és Kocsimúzeum – Parádfürdő, Parádsasvári üvegmanufaktúra, Palóc Néprajzi Magángyűjtemény és  sok-sok termálfürdő a közelben.

Értékeld a szállást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...