Meredély Kunyhószállás – erdőszéli boutique kunyhó a Dunakanyarban

NTAK szám: EG19007621

2016 Leányfalu, Felső erdő u. 31.

20190517-7S2A0488-HDR

Kapcsolat

+36209597241

foglalas@meredely.hu

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Szerettünk volna létrehozni egy olyan kis zugot, a szívnek kedves búvóhelyet, mint amilyeneket a mesékben látni. Ahol azt érezzük, ha belépünk, hogy ez egy bár aprócska, mégis teljesen más világ, mint amit az elfoglalt hétköznapok ismétlődő sűrűjében megszoktunk. Éveken át álmodoztunk arról, hogy milyen lenne a mi saját kis vendégházunk, az a fészek, amelyet a családi otthonok praktikus elveitől szabadon, pusztán a létezés öröméért, a pihenés teljességéért és a környezet feledhetetlenségéért alakítanánk ki.

Ez lett a Meredély Kunyhószállás.

Vendégházunk 2 fő számára nyújt kényelmes szállást. A 32 nm alapterületű faház egy az erdőtől elhódított, 700 nm-es kertben áll, amelyben kerti sütögetésre, és felhőtlen pihenésre kialakított kis “kerti szobácskák” találhatók. A vendégházban önellátás történik, főzésre a kicsiny, ám ugyancsak stílusosan felszerelt teakonyhában nyílik lehetőség minőségi porcelánok és modern főzőeszközök között.

Queen size ágyunkban a legfinomabb egyiptomi pamutból készült textilek garantálják a pihentető álmokat. Ha mindig is szerettél volna egy nagy, pihe-puha párnákkal bőven telepakolt, csodálatos kelmékkel megvetett ágyba hemperedni, akkor a legjobb helyen jársz! A fürdőszobában egy hagyományos kádármunkával készült székelydézsa található. A négylábú családtagokat sem kell otthon hagynotok, ha hozzánk érkeztek! Amennyiben bútorainkat a kis kedvencek nem használják, nagy szeretettel várjuk őket is.

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...