Lobogó Vendégház és Lovasfarm

NTAK szám: MA20005835

9913 Nagymizdó, Fő utca 89.

rhdr

Kapcsolat

+36308442883

lobogo2019@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Családias kis vendégházunk egy nyugodt, csendes, aprócska nyugat-magyarországi faluban bújik meg, ahol mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb elfoglaltságot, legyen szó pihenésről vagy aktív kikapcsolódásról.

A gyönyörű környezetben lévő lovasfarmon lehetőség van a lovaglás kipróbálására, szakképzett oktató kíséretében. A lovak mellett az állatsimogató más különleges lakóival találkozhatnak az idelátogatók, például alpakával vagy törpemalaccal. Illetve aki minket választ, annak a négylábú kedvencét sem kell otthon hagynia.

A hatalmas zöld udvaron lehetőség van bográcsozásra vagy sütögetésre, de rossz idő esetén, vagy téli hideg estéken, a vendégház tágas, kályhás közösségi tere is kiváló helyszín családi vagy baráti társaságok számára.

Az aktív pihenésre vágyóknak pedig a lovaglás mellett lehetőségük van túrázni, biciklizni, hiszen a vendégháztól nem messze halad el a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli kéktúra útvonala, valamint kerékpárútvonal is megy közvetlenül a vendégház mellett.

Rövid autózással vagy buszozással megközelíthető Körmend városa, ahol számos történelmi és kulturális nevezetesség mellett egy elmenyfürdő is várja az arra érkezőket. Valamint szintén rövid utazással, hamar az Őrség szívébe juthatunk, ami további páratlan kikapcsolódási lehetőséget rejt magában.

Értékeld a szállást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...