ki-kötő Familyretreat – kreativ Ökofarm a Tisza-tónál

NTAK szám: MA20012754

3388 Poroszló, Egyenlöség út 14

Kapcsolat

+36307130783

holiday@ki-koto.eu

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

A ki-kötő  Familyretreat egy 2019 ben megvalósított kreativ Ökofarm  a  Tisza-tónál, Poroszlón. Családok, négylábú kedvenceik, baráti társaságok kedvelt szintere, ami csak egyben 2-9 fő részére bérelhető. Csendes visszavonulási és pihenési lehetőség egy kreatív, inspiráló környezetben. Egész évben áll a rendelkezésetekre.

A főépület 3 hálószobát (plussz az apartmanban külön franciaágy, fürdőszoba, konyha), egy nappalit, egy nagy étkezőt, konyhát és 2 fürdőszobát tusolóval rejt magában közel 160 nm-en. Itt 7 személy kényelmesen elfér, ill. a gyerekszobában egy egész gyereksereg berendezkedhet.  A konyha teljesen felszerelt, főzésre és sütésre alkalmas. Wi-fi az egész portán megaerős.

A ház berendezésénél arra ügyeltünk, hogy ne vegyünk új berendezési tárgyakat, ezzel is hozzájáruljunk az ökológiai újrahasznosítás gondolatához. Közel minden bútor már használt állapotban került hozzánk. Ezeket alakítottuk át kreatív és néha merész ötleteket követve.A nappali dísze az organikus építészeti stílust követő közel 3 méteres kandalló, amit a vendégek szívesen vesznek igénybe.

A medence minden év május 1-jétől szeptember végéig ill. idöjárástól függöen akár októberben is működik.  10 * 5 méter nagyságú és 1,50 méter mély, enyhén klórozott, víztisztítórendszerrel elállátott. A medencét környezetvédelmi okokból nem fűtjük. A nyári hónapokban 28-29 Celsius fokig melegszik fel.

Az istálló, minden évszakban  különleges helyet nyújt akár 10-15 embernek is. Kényelmes ülő sarok és italbárral baráti beszélgetések szintere lehet. Nyáron mint Pool-lounge nyári konyhaként is üzemel. A hűvösebb időszakban védettséget nyújt, nyitottsága miatt mégis átélhető a természet hangulata. Istálló felső tetőszerkezetét kialakítottuk egy fiatalok által kedvelt „duzzogónak”. Oda egy létrán keresztül lehet a tiniknek és elbújni vágyóknak felmászni és élvezni az 50 m2-es nádfedél nyújtotta különleges hangulatot.

A nagy istállóból leválasztottunk egy kisebb 40 m2-es részt, ami önálló apartmannak lett  kialakítva. Szoba, konyha, fürdöszoba. Ha esetleg két családdal a nagyszülők is eljönnek hozzánk, akkor számukra egy különleges kis birodalmat nyújtunk. Itt az akadálymentesség egy tényező, amit itt figyelembe vettünk.

A füzesített kert, a mese erdő, a varázsrét a góré mint játszóház varázslatos helyek, mint egy körülölelő gyűrű teszik még értékesebbé lakókörnyezetet.

Grillezési, tüzrakási lehetőség van, bográcsozáshoz és szalonnasütéshez minden helyben található. Reggelit a legendás Füzes Sajtmühely együttmüködésével helyben biztosítunk.

Szerettel várunk benneteket!

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...