Kastély-park tavak – Öreglak

NTAK szám: folyamatban

Öreglak Nagy József utca

kiemelt

Kapcsolat

+36205700161

kastelyparkto@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

A Kastèly park tavak Öreglakon találhatóak, 15 percre Fonyódtól, Somogy megyében. 

Tavaink különlegessége, hogy az adott tó körüli birtokon a tartózkodási időd alatt senki más nincs. Mellette közös területként több hektáros erdő több száz éves fákkal, a platános közepén játszótérrel, állatokkal. A birtok telenhívásra nyíló kapuval közelíthatő meg. Behajtva pedig táblák mutatják az utat tavaink felé.

Egyes tó

Egyes tavunk rendelkezik a nagyobb faházzal, ideális családok, baráti körök számára. A ház, mely terasszal együtt 72nm. 2 természetre néző hálószobával, a nappaliban kinyitható kanapéval, összesen 4+2 ággyal, felszerelt konyhával, zuhanyzóval, klímával és szúnyoghálós ablakokkal várja következő vendégeit. A házhoz tartozik egy fával fűthető, 6 személyes dézsafürdő ami a hideg esték igazi megmentője lehet, illetve egy 1,5 hektáros tó, csodaszép halakkal (ahol horgászni is lehet). A terület háziállat befogadására alkalmas, de szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a házba állatot nem lehet beengedni.

A ház bérlete egy napra 4 főre 65.000Ft/éj, mely tartalmazza a faházat, a faház takarítását, a dézsa fürdő használatát és a teljes terület bérletét. A faházban még tud aludni a 4 főn kívül 2 fő a kihúzhatós kanapén. Ennek ára plusz 5000 forint/fő/éj.Minimum foglalási idő 3 éjszaka, 4 nap.

Kettes tó

Kettes tavunkkal a pároknak szerettünk volna kedvezni, tóra néző, üvegfalu ház, saját jacuzzival, kinyitható kanapéval, így akár 4 fő is kényelmesen elfér. Felszerelt konyhával, zuhanyzóval, klímával és szúnyoghálós ablakokkal várja következő vendégeit. Kettes tavunk közel egy hektáros, csodaszép halakkal várja horgászni vágyó vendégeit is.

A ház bérlete egy napra 2főre 50.000Ft/éj, mely tartalmazza a faházat, a faház takarítását, a jacuzzi használatát és a teljes terület bérletét. A faházban még tud aludni a 2 főn kívül 2 fő a kihúzhatós kanapén. Ennek ára plusz 5000 forint/fő/éj.Minimum foglalási idő 2 éjszaka, 3 nap.

Kettes tavunk 2021. júliusától foglalható.

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...