Erdei Házikó Abaliget

NTAK szám: 21001764

7678 Abaliget Akácdomb utca 9

Foglalás

Kapcsolat

+36 30 682 35 35

abaligeterdeihaziko@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Az Erdei Házikó Abaligeten a Nyugat-Mecsek Tájvédelmi körzetben található.

A ház az utolsó ingatlan a hegy tetején, így a kert egy része már az erdőben húzódik. Fontos, hogy teljesen kitudjunk kapcsolódni, ne halljuk az autók dudálását, a szomszédok trappolását, csak a csend és madárcsicsergés vegyen körül.

Ezért autóval nem lehet közvetlenül a házhoz állni, kb 80m-re viszont lehet biztonságosan parkolni, kb 120 lépés kell tenni gyalogosan.

A kert erdő felőli oldaláról gyakori látogatók az erdő lakói, őzikék, mókusok, és erdei madarak is. A ház bármely ablakán kitekintve egyedi kilátás van a környező dombokra, hegyekre.

A kertben található tűzrakó hely, pingpong asztal ,hinta ágy, valamint egy hinta, csúzda  is minden korosztály számára. Az udvaron pihenésre alkalmas bútorok vannak, kinyitható kerti kanapé, függőágy.

Célunk az volt, hogy itt mindenki otthon érezze magát. Itt pihenje ki a túlhajszolt mindennapokat és egy finom ital és szerettei, barátai társaságában. Ehhez a pihenéshez igyekszünk mindent biztosítani Vendégeink részére.( Kerékpár , babaágy , gyerekétkészlet )

Hogyan tudsz foglalni?, az abaligeterdeihaziko@gmail.com címen vagy akár a honlapunkon található űrlapon is www.erdeihaziko.com  Weboldalunkon tudtok tájékozódni naprakészen a szabad időpontokat illetően is, és több részletet is találsz a házról és a környékről .

Abaligetről

-szabad strand és csónakázó- tó

-horgásztó

-cseppkőbarlang (gyógybarlang légúti betegségekre)

-denevérmúzeum

-nagyon klassz játszótér

 

Várunk szeretettel  a Mecsekben

Erdei Házikó

Péter & Orsi

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...