Erdei Házikó Abaliget

NTAK szám: 21001764

7678 Abaliget Akácdomb utca 9

Foglalás

Kapcsolat

+36 30 682 35 35

abaligeterdeihaziko@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Az Erdei Házikó Abaligeten a Nyugat-Mecsek Tájvédelmi körzetben található.

A ház az utolsó ingatlan a hegy tetején, így a kert egy része már az erdőben húzódik. Fontos, hogy teljesen kitudjunk kapcsolódni, ne halljuk az autók dudálását, a szomszédok trappolását, csak a csend és madárcsicsergés vegyen körül. A Házikó 4 évszakos , így ősszel és télen is használható. A fűtés megoldható kandallóval vagy ha nincs kedve tűzet rakni , akkor az infrapanel gondoskodik a melegről.

Ezért autóval nem lehet közvetlenül a házhoz állni, kb 80m-re viszont lehet biztonságosan parkolni, kb 120 lépés kell tenni gyalogosan.

A kert erdő felőli oldaláról gyakori látogatók az erdő lakói, őzikék, mókusok, és erdei madarak is. A ház bármely ablakán kitekintve egyedi kilátás van a környező dombokra, hegyekre.

A kertben található tűzrakó hely, pingpong asztal ,darts ,finn teke ,  hinta ágy, valamint egy hinta, csúzda , gyerekjátszótér , trambulin . Az udvaron pihenésre alkalmas bútorok vannak, kinyitható kerti kanapé, függőágy, medence -szezonálisan  működik.

Célunk az volt, hogy itt mindenki otthon érezze magát. Itt pihenje ki a túlhajszolt mindennapokat és egy finom ital és szerettei, barátai társaságában. Ehhez a pihenéshez igyekszünk mindent biztosítani Vendégeink részére.( Kerékpár , babaágy , gyerekétkészlet ) A Házikóban rengeteg társasjáték található .

Hogyan tudsz foglalni?, az abaligeterdeihaziko@gmail.com címen vagy akár a honlapunkon található űrlapon is www.erdeihaziko.com  Weboldalunkon tudtok tájékozódni naprakészen a szabad időpontokat illetően is, és több részletet is találsz a házról és a környékről .

Abaligetről

-szabad strand és csónakázó- tó

-horgásztó

-cseppkőbarlang (gyógybarlang légúti betegségekre)

-denevérmúzeum

-nagyon klassz játszótér

 

Várunk szeretettel  a Mecsekben

Erdei Házikó

Péter & Orsi

Értékeld a szállást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...