Dream Horse Apartmanpark Cserkeszőlő

NTAK szám: EG19014850

5465 Cserkeszőlő Tanyaföldek tanya (GPS: "Dream Horse Apartman")

dreamhorse

Kapcsolat

+36308416752

eb.dreamhorse@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Dream Horse Apartman Cserkeszőlő – Ahol rögtön otthon érzed magad!

Csodahely! Nekünk az életünk és otthonunk, Neked egy fantasztikus hangulatú szállás, ahol testet-lelket pihentető napokat tölthetsz. Egyszerűen jó itt lenni: skandináv farmhouse típusú apartmanházaink Cserkeszőlőn, a természet békéjével várnak.

Friss levegő, csillagos éjszakák és maximális vendégszeretet vár Rád Cserkeszőlőn

IGÉNYES FAHÁZAK  –  NYUGALOM   – ROMANTIKUS HANGULAT  –  ELVONULÁS

Nagyné Komlósi Éva vagyok, a DreamHorse Apartmanok egyik tulajdonosa. Igazi családi és szerelem-vállalkozás a miénk, hiszen mindent ketten végzünk a férjemmel. Nyugodt pihenést biztosító szálláshelyünk 5 hektáros területen fekszik egy olyan vidéken, ahol még sok-sok csillag látszik éjjelente az égen.

Minket keresel a pihenésedhez, ha…

  • egy békés, csöndes, varázslatos helyre vágysz,
  • keresed a természet közelségét,
  • de emeleltt a kényelmet is fontosnak tartod, például a finom reggelit.

A Dream Horse Apartmanokban távol lehetsz a város zajától, mégis csak 1,5 km-re vagyunk a városi termálfürdőtől. Ez kellően közeli ahhoz, hogy át lehessen sétálni, biciklizni vagy autózni, mégis megvan az a távolság tőle, ami apartmanjaink nyugalmát adja.

A környéken emellett még számos programlehetőség vár: gyöngyörű kocogó- és bicikliút, tanyasi állatok, akiket bármikor megnézhetsz, erdei séta 100 éves tölgyfák közt, és egy kis biotóp is. Páros pihenés mellett ideális akár csoportos elvonulásra, kiscsoportos jóga- vagy művészeti táborhoz is.

Egy hely, ahová a lelked vágyik…

A területen összesen 5 darab, 2-4 személyes, egyenként 38 nm-es, skandináv farmhouse stílusú kisház található. Mindegyikhez jár 12 nm saját terasz. Az új kis wellness sarok szaunával és dézsafürdővel kialakítása folyamatban van, terveink szerint júliusra el fogunk készülni vele.

Az apartmanházakon kívül rendelkezésre áll egy nagyobb közösségi terasz is, illetve egy új reggelizőhely, hiszen a szálláshoz reggelit is adunk, így már azzal sem kell törődnöd!

  • A szálláshely teljes területe nemdohányzó;
  • inyenes parkolást és WiFi-t biztosítunk,
  • minden kisház fűtött és klimatizált.

…Így télen-nyáron várunk szeretettel a mi csodahelyünkön!

 

Vannak olyan alkalmak az életben, amelyek érkezését örömmel és tiszta szívvel várjuk: számunkra ilyen bármelyik nap, amikor vendégek jönnek hozzánk!

A weboldalunkról még többet tudhatsz meg a Dream Horse-ról, és közvetlenül foglalni is tudsz: https://www.dreamhorseapartman.hu/

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...