Birs Vendégház Jászberény

5100 Jászberény, Alsómuszáj tanya 86.

Kapcsolat

06 70 385 5663

info@birsvendeghaz.hu

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Birs Vendégház Jászberény

A Mi Történetünk, A Ti Kényelmetekért

A Birs Vendégház nem egy hely, hanem az álmunk. Nem egy épület, hanem szorgos kezek megfeszített munkája. Nem egy kert, hanem egy táj, amit örökre a szívünkbe zárunk. És reméljük, hogy ti is!

Képzeljetek el egy házat a birsalmafák árnyékában, amit csend, nyugalom és béke vesz körül. Sehol egy szomszéd, egy autó, csak ti és a természet. Hogy mit hoztok ki belőle, az rajtatok múlik: egy romantikus, csendes pihenést – ahol senki nem zavar; vagy egy hajnalig tartó önfeledt bulizást – ahol senkit nem zavartok.

Ha reggel megéheztek, kérhetitek tanyasi bőségtálunkat, melyen igazi vidéki finomságokat találtok: parasztkolbászt, falusi sonkát, erdélyi szalonnát, disznósajtot, sajtokat, frissen a kertben termett zöldségeket, gyümölcsöket. Nappal körbejárhattok a közel 7 hektáros birsalmaültetvényen, ízletes ebédet készíthettek a bográcsban vagy a grillen, felfedezhetitek Jászberény programjait.

A városban, néhány kilométer távolságra találjátok az állatkertet, két strandot (ebből az egyiknek fedett uszodája is van), jégkorcsolyapályát, múzeumot, mozit, számos éttermet, kávézót és cukrászdát. Este csobbanhattok a forró dézsafürdőben, ahonnan nézhetitek a csillagokat a tiszta égbolton – de akár az esti focimeccset is a kültéri televízión.

6 szobával várunk titeket, melyek között van saját konyhás-saját fürdőszobás, két-, három-, vagy négyszemélyes, franciaágyas változat is. Minden szobában elérhető síkképernyős tévé és wifi. A közös konyhában minden konyhafelszerelés megtalálható, ha egy könnyű reggelit, ebédet vagy vacsorát készítenétek. A közös programokhoz egy 25 fős, télen fűtött, nyáron nyitott teraszt használhattok.

Hamarosan elkészül téli fürdőnk és szaunánk.

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...