Alsó-szer Vendégház /Őrség/

NTAK szám: MA20007088

Őrség, 9962 Csörötnek, Fő út 164

IMG_20200505_055001

Kapcsolat

+36706742185

alsoszer.vendeghaz@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Az Alsó-szer Vendégház 2 önálló apartmannal várja vendégeit az Őrségben.

Andrea apartman:
Egy légterű, 2 fős + 2 főre pótágyazható (külön fürdő, külön mosdó).
Családi apartman:
Egy légterű, 6 fős (fürdő, mosdó egyben).
Vidéki nyugalom, városi kényelem…
Vendégházunk szállodai szinvonalú szállást nyújt nagyon kedvező áron, nyugodt, vidéki környezetben.
Földrajzi elhelyezkedését tekintve ideális, 20 km-es körzetben számtalan érdekesség, látványosság, természeti és épített örökség érhető el.
Az Őrség, maga a csoda. Erdői, mezői,  tavai, csodálatos növény- és állatvilága magával ragadó. Településszerkezete, építészete egyedi, amely részletesen megfigyelhető a szalafői Pityerszeren a skanzenben.
Az Őrség számtalan programot, látnivalót kínál az idelátogatóknak. A fesztiválok és vásárok színes forgatagán felül ha kedve támad korongozhat fazekasokkal, méhészkedhet, kézműves csokoládét kóstolhat, alpakát simogathat, betekintést nyerhet a bölények életébe, strandolhat vagy horgászhat a gyönyörű Hársas tónál (télen korcsolyázhat), kerékpározhat, evezhet a Rábán, ritka Árpád-kori templomokat csodálhat meg, megkóstolhatja az Őrség sajátos ízeit (dödölle, rétes, megannyi finomság…).
Ha a szabadtéri programoknak nem kedvez az időjárás, akkor ellátogathat a Szentgotthárdi Thermalparkba, vagy a körmendi MJUS Thermal Parkba. Mindkét élményfürdő kiváló választás a wellness kedvelőinek.
Az országhatár közelsége tovább bővíti a lehetőségeket a kellemes kikapcsolódásra. Az Őrség egy része a mai Szlovénia (kb 20 km) területén található. Meglátogatható Európa legnagyobb orchideafarmja Dobronakon, és a település közelében lévő energiapark, aminek csodálatos gyógyulásokat tulajdonítanak.
Ausztria még közelebb van (8 km), ahol szintén sok a magyar vonatkozású érdekesség, látványosság. Mind közül kiemelném a németújvári Batthyany-várat, ami egy jól összeállított múzeum is egyben.
Lehetetlen felsorolni az összes érdekességet, látványosságot, ami vendégházunk 25 km-es körzetében található, de ha már itt lesz, biztos további tippekkel szolgálunk.

Várja Sok Szeretettel
Misi a házigazda

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...