NTAK szám: PA19001900

Nyíregyháza-Felsősima, Lomb u.21.

Caballus Lovasmajor Panzió

Kapcsolat

+36709072062

magerajozsef@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

9900 Ft-tól

10.01 – 11.30

9900 Ft-tól

12.01 – 02.28

9900 Ft-tól

03.01 – 05.31

9900 Ft-tól

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

A Caballus Lovasmajor Nyíregyháza központjától 8 km-re, az M3-as autópálya és a Nyugati elkerülő út csomópontjánál helyezkedik el, a “városkapu” övezetben. A 3 ha-os területtel rendelkező szabadidős komplexum nyugodt, kellemes környezetben, kiváló infrastruktúrával, csodálatos terepadottságokkal várja a kikapcsolódásra és sportolásra vágyókat. A Caballus Lovasmajor tökéletes helyszínként szolgál esküvők, családi és egyéb rendezvények, lovas- és gyermekbarát programok lebonyolítására egyaránt. A programok gördülékeny lebonyolításáról rendezvényszervezésben jártas munkatársaink gondoskodnak. A magas színvonalú lovasoktatást szakképzett lovasedző vezetésével tartjuk, aki vizsgázott iskolalovainkon segíti a lovasokat, hogy e szép sportnak minden fortélyát elsajátítsák. Gyerekeknek pónilovon sétalovaglás, vagy sétakocsikázás is lehetséges kísérővel. A lovasmajor fekvése lehetővé teszi, hogy tereplovaglásainkat festői környezetben tegyük meg.

A lovasmajor központjában épült fel az impozáns vendégház, valamint az istálló és a lovarda, így azok könnyen megközelíthetőek; az autóval érkezők számára parkolót biztosítunk. A gyermekek számára egy nagyméretű játszótér áll rendelkezésre. Szállóépületünk az emeleten 12 (két- és háromágyas) szoba került kialakításra, külön fürdőszobával, mely egyszerre 30 személy elszállásolására alkalmas. A szobák közül 8 szoba külön terasszal rendelkezik. A vendégház földszinti része akadálymentesített, mozgáskorlátozottak, siketek és nagyothallók és látássérültek által is igénybe vehető. A vendégház kényelmes, igényes belső kialakítása, valamint magas színvonalú szolgáltatásai a pihenni vágyók minden igényét kielégíti, a vidéki nyugalom és a természet közelségével. Szállóvendégeink belekóstolhatnak a nyugodt vidéki élet gyönyöreibe, bepillantást nyerhetnek egy működő lovasmajor mindennapi életébe.

Újonnan épült vendégházunk, lovardánk és istállónk az Európai uniós előírásoknak megfelelően épültek meg, a lovasmajor 3 patkós minősítéssel rendelkezik.

 2020. évben kialakításra került családi wellness részlegünk (pezsgőfürdők, finn szauna) vendégeink pihenését és kényelmét szolgálva.

Panziónk három csillagos minősítéssel rendelkezik.

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...