Andrejcsik Vendégház

NTAK szám: EG00000000

Dombrád, Thököly u. 40, 4492

a15

Kapcsolat

+36 70 945 8878

andrejcsikvendeghaz@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Szeretettel köszöntelek vendégházunk oldalán!
A vendégház kialakításánál fő szempont volt számunkra egy olyan hely létrehozása, ahol családok baráti társaságok, nyugodtan felszabadultan eltölthetnek úgy akár több napot,hogy az utcára ki sem kell lépniük és mégis aktív pihenéssel tölthessék el az időt.
A kényelmet szolgálja 5 hálószoba, 5 fürdőszoba, játszószoba, felszerelt konyha, hatalmas nappali. A ház egy hatalmas terasszal rendelkezik, ahol helyet foglal a 6 személyes jakuzzi illetve amely előtt elterül a fűtött feszített víztükrű medencére.
A teraszról jól belátható a gyerekek számára kiépített udvarrész óriási homokozóval, csúszdával, hintával, trambulinnal.
A keretben sütési bográcsozási lehetőség nyílik akár nagyobb társaság számára is. Az önfeledt játszásra most került befüvesítésre egy kisebb focipályányi terület az udvaron.
A feltöltődés maximális élményéhez folyamatban van a szauna építése.
Ha meguntad a vendégház kényelmét a Tisza parton rendelkezünk saját csónakkal, melyet vendégeink igény esetén használhatnak. Kiépített kerékpárutakon bejárhatod a könyéket, vagy csak túrázhatsz a szabadban ha úgy tarja kedved!
Várunk tehát szeretettel!
Kapcsolat :
andrejcsikvendeghaz@gmail.com

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...