Villa Szent Jakab a béke szigete

NTAK szám: PA19001037

8245 Vászoly, Kossuth Lajos utca 21.

Villa Szent Jakab

Kapcsolat

+36 30 789-9863

villaszentjakab@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

29100 Ft-tól

10.01 – 11.30

26600 Ft-tól

12.01 – 02.28

26600 Ft-tól

03.01 – 05.31

26600 Ft-tól

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Vászoly egy meseszép kis falu a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében. Az apró völgy, amelyben szerényen meghúzódik erdőkkel, patakokkal, friss vizű forrásokkal ölelt. Az erdők-mezők, vadvirágos illatos rétek lágy ritmusban váltakoznak a szépen ívelt dombokkal, melyeket dúsan tarkítanak szőlők és borospincék. A környéket változatos flórája-faunája és domborzata ideálissá teszi a természet megfigyelésére, barangolásokra, hosszabb kirándulásokra, sportolásra gyalog, kerékpáron, vagy lóháton. Ettől a csodálatos nyugodt környezettől mindössze öt perc autózás a Balatonakali strand, két perc a Royal Balaton Golf és Yacht Club, elérhető lovaglási lehetőség, tizenöt perc Tihany, Balatonfüred, a közelben található a Káli-medence, Kapolcs, a Bakony, Nagyvázsony és Veszprém.

Falunk vadregényes részén található egy vízi színpaddal és nézőtérrel ellátott gyönyörű tavacska, mely nyaranta művészeti (színházi-zenei) eseményeknek ad otthont. A Galéria és a mesterségek háza pedig szép és érdekes kiállítások helyszíne.

Vászoly egyik legszebb részén, közvetlen a Katolikus templom szomszédságában áll a Balaton-felvidéki építészeti tradíciókat követő, új építésű Villa Szent Jakab, melyet a legkorszerűbb fűtés-és hűtés rendszerrel szereltünk fel, így egész évben tudjuk fogadni Vendégeinket. A ház, 6 db kisebb – nagyobb, fürdőszobás, ízlésésen és igényesen berendezett kényelmes szobával rendelkezik. A földszinti szobák közvetlen kertkapcsolatosak, az emeleti, tetőtéri szobákból szép kilátás nyílik a villa kertjére. Minden szobához tartozik led TV és ingyenes WiFi.

A pihenés részeként gasztronómiai élményekre hívjuk Önöket. Helyi és Balaton-felvidéki kézművesek és termelők finomságait is kínáljuk reggelire. Plusz szolgáltatásként a villa kertjében hagyományos kemence és grillsütő áll a csoportban érkező vendégeink rendelkezésére. A Villa Szent Jakab egyaránt kiváló elvonulós, csendes pihenésre, valamint társasági, csoportos programokra.

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...