Villa Szent Jakab a béke szigete

NTAK szám: MA0000000

8245 Vászoly, Kossuth u. 21.

v8

Kapcsolat

+36 30 789 9863

info@villaszentjakab.hu

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Vászoly egy meseszép kis falu a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében. Az apró völgy,amelyben szerényen meghúzódik erdőkkel, patakokkal, friss vizű forrásokkal ölelt. Az erdők-mezők, vadvirágos illatos rétek lágy ritmusban váltakoznak a szépen ívelt dombokkal,melyeket dúsan tarkítanak szőlők és borospincék. A környéket változatos flórája-faunája és domborzata ideálissá teszi a természet megfigyelésére, barangolásokra, hosszabb kirándulásokra, sportolásra gyalog, kerékpáron, vagy lóháton. Ettől a csodálatos nyugodt környezettől mindössze öt perc autózás a Balatonakali strand, két perc a Royal Balaton Golf és Yacht Club, elérhető lovaglási lehetőség, tizenöt perc Tihany, Balatonfüred, a közelben található a Káli-medence, Kapolcs, a Bakony, Nagyvázsony és Veszprém.

Falunk vadregényes részén található egyzi színpaddal és nézőtérrel ellátott gyönyörű tavacska, mely nyaranta művészeti (színházi-zenei) eseményeknek ad otthont. A Galéria és a mesterségek háza pedig szép és érdekes kiállítások helyszíne.

A falu egyik legszebb részén, közvetlen a Katolikus templom szomszédságában áll a Balaton-felvidéki építészeti tradíciókat követő új építésű Villa Szent Jakab, melyet a legkorszerűbb fűtés– és hűtés rendszerrel szereltünk fel, így egész évben tudjuk fogadni Vendégeinket. A ház, 6 kisebb nagyobb fürdőszobás, ízlésesen, kényelmesen berendezett szobával rendelkezik. Minden szobához tartozik led TV, ingyenes WIFI és autóparkoló.

A pihenés részeként gasztronómiai élményre hívjuk Önöket.
A helyi és Balaton-felvidéki kézműves termelők finomságaiból is kínálunk reggelire.
Plusz szolgáltatásként a villa kertjében hagyományos kemence
és grillsütő áll a csoportban érkező vendégeink rendelkezésére.
A Villa Szent Jakab elvonulós, csendes pihenésre, valamint társasági, csoportos programokra egyaránt kiváló.

Elérhetőség :

8245 Vászoly, Kossuth u. 21.
info@villaszentjakab.hu
+36 30 789 9863

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...