Heart-a-land Vendégház

NTAK szám: MA20016995

7394; Magyarhertelend, Páfrány utca 12.

Picture15

Kapcsolat

+36202201778

heartalandvendeghaz@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

30000 Ft-tól

10.01 – 11.30

30000 Ft-tól

12.01 – 02.28

30000 Ft-tól

03.01 – 05.31

30000 Ft-tól

Hétvégi felár

40000 Ft/nap

Küldj üzenetet a szállásadónak

Azt gondoljuk, hogy vannak olyan helyek az ember életében amik valamiért csak úgy elragadnak. Jó ott lenni, repül az idő miközben kikapcsol a mindennapi rutinból. Nekünk ez a kis faház is ilyen volt elsőlátásra, találkozásra.

Szeretnénk ebből Nektek is átadni, hogy élvezzétek a Mecsek közelségét, a gyönyörű kilátást a szaunából, a forró dézsafürdőt, a helyi kézműves sör jellegzetes ízét, a termálfürdő gyógyító hatásait.

A Heart-a-land Vendéházat nektek gondoltuk újra, amolyan igazi “elvonulós” programnak ahol mindent megtaláltok ami ahhoz kell, hogy az ember kikapcsoljon a mindennapokból. Ketten nagyon kényelmesen elfértek. A franciaágy közép-kemény matraccal (160 cm) és egyedi világítással készült kifejezetten ebbe a szobába de a legjobb talán az, hogy az ágyból fekve ráláttok a Mecsek lombos fáira ami még egy télies, ködös reggelt is varázslatossá tesz.

A konyha teljesen felszerelt illetve a kertben található nyári konyha segítségével minden adott ahhoz, hogy házi kemencés ételeket próbáljatok ki. Nekünk a kedvencünk a kemencés tarja és nápolyi Pizza aminek a bevált receptjét meg is osztjuk Veletek a házban.

A faház mellett található az Erdélyből érkezett dézsafürdő. A dézsából gyönyűrű kilátás nyílik a Mecsek fáira, így alapos felfűtést követően órákat el lehet tölteni benne.

A ház földszinti részén mini wellness részleget alakítottunk ki, ahol száraz szaunával várunk, hogy a másik oldalát is csodáld meg az udvarnak. A szaunából kilépve, a pihenőben vagy a külön zuhanyzóban frissülhetsz fel, de télen az udvaron akár a hóban lehűtheted magad.

A házban találsz még egy TV-t és nagysebességű internet hozzáférést is, így minden adott ahhoz, hogy ha csak egy tökéletes home office alternatívát kerestek akkor azt is megleljétek nálunk.

Értékeld a szállást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...