Üdvözlünk a megújult Vidéki Vendégházak weboldalon

Ebben az útmutatóban bemutatjuk neked, hogy mi minden változott és milyen lépéseket kell megtenned, hogy a szállásodat a lehető legtöbb ember megtalálja. Vágjunk is bele. 

1. Töltsd ki a szállásod hiányzó adatait

Bejelentkezés után egyszerűen megtalálod a jelenleg is aktív hirdetésedet. Az oldalon mostantól nem csak leírást adhatsz meg a szállásodhoz, hanem felszereltséget, ellátást, árakat, szabad időpontokat, a szobák számát, a fizetési módokat és még sok minden mást. 
A hirdetésed szerkesztéséhez egyszerűen csak kövesd az alábbi videóban látható lépéseket. 

2. Kezeld az előfizetésedet egyszerűen

A régi oldalunkon sokatoknak okozott nehézséget az előfizetés meghosszabbítása és a nagyobb csomagra váltás. Az új oldalon leegyszerűsítettük az előfizetés kezelését, így néhány kattintással meg tudod változtatni a csomagodat és le tudod mondani vagy vissza tudod kapcsolni az előfizetésedet.

Keresd az “Előfizetés kezelése” gombot a profilodban!

3. Egyszerűbb és átláthatóbb hirdetésfeladás

A hirdetésfeladás is sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá vált. Mostantól egy többlépéses folyamat vezet végig a szállásod közzétételén. A feltöltést bármikor elmentheted és később ismét folytathatod. 

4. Szálláskeresési kérések

A Facebook csoporthoz hasonlóan mostantól a weboldalon is küldhetnek be az érdeklődök szálláskeresési kérést. Ők megadják a paramétereket, Ti szállásadók pedig ajánlhatjátok nekik a szállásotokat. Minden szálláskeresési kérésről emailben kaptok értesítést. 

5. Módosultak a csomagárak

2021.09.24-től fokozatosan új előfizetési csomagokat vezetünk be. Megszűnik a havi csomag és már csak 3 hónapos, fél éves vagy 1 éves csomagot lehet választani. A meglévő előfizetések nem újulnak meg automatikusan, helyettük az új előfizetések közül tudtok válogatni. 

6. Hiányzik a hirdetésed vagy nem találod a fiókodban?

Ha nem találod a korábbi hirdetéseidet, esetleg nem tudod őket szerkeszteni akkor egyszerűen csak írj nekünk egy emailt a [email protected] email címre és a lehető leghamarabb segítünk neked. 

Copyright © 2021 Videkivendeghazak.hu, All rights reserved

Ne maradj le az újdonságokról!

Iratkozz fel a Vidéki Vendégházak hírlevélre és értesülj elsőként az újdonságokról, kedvezményekről.

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!