BEREK HORGÁSZPARK VÍZPARTI ÖSSZKOMFORTOS SZÁLLÁSOK – AHOL A HORGÁSZAT SORÁN IS EGYÜTT A CSALÁD!

NTAK szám: UD19014680

9361 Hövej Napsugár utca 25

BEREK hORGÁSZPART

Kapcsolat

+36209449584

info@berekhorgaszpark.hu

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

 

Sokan vágyunk arra, hogy a pihenésünket természethez minél közelebb töltsük, ugyanakkor lehetőleg komfortos körülmények között.   A Berek Horgász  Park  a várostól távol , ideális helyszíne az aktív pihenésnek.  Szállásaink közvetlen a horgásztó partján találhatóak.

A vízpart közelsége, és az erdők csendje a  bográcsozó tűzének nyugtató hatása segíti kiszakadni a hétköznapok rohanásából horgászt és kísérőjét egyaránt.

A Tópark és mellette fekvő Berek erdő már nevében is vadregényes, a valóságban pedig izgalmas, nyugtató és romantikus sétákat kínál csodálatos fákkal, ligetekkel és rétekkel.

A horgásztó intenzív halállománya garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is . A horgászparkban  mindenki igénye szerint talál szállás helyet a 2 személyestől 6 fős gerendaházakban, a 2-4 fős modern , teraszos , víz partra néző üvegfalas modern faházakban , angol mobilházakban vagy a különleges Glamping sátor házakban.

A horgásztó békéje nemcsak a horgásznak jelent kikapcsolódást . A friss levegő , egy kiadós séta a tó körül, a madarak csicsergése, a nyugodt víztükör , a csend,  a természet közelsége mindenkinek jót tesz….. lecsendesíti az elménket!

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...