Öreg Bence Háza Pusztafalu

NTAK szám: LDBXYR29

3996 Pusztafalu, Fő út 17.

DSCF3792 _

Kapcsolat

+36309251097

oregbence@oregbence.hu

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

A tökéletes hely nyári táborok, osztálykirándulások és erdei iskolák számára

Aktív pihenés, táborozás, osztálykirándulás, erdei iskola, friss levegő és élmények a Zemplénben!

A Hegyköz nemcsak páratlan szépségű, féltve óvott környezet, de természeti és kulturális kincsekben is bővelkedik. Tábort szervezni ide álom! A Zemplén érintetlen szépsége minden nyitott szívet rabul ejt.

Vannak olyan pedagógusok, akik évtizedek óta minden nyáron 2 gyermekcsoporttal érkeznek hozzánk táboroztatni és sok a visszatérő gyermek is. Baráti társaságok, családok, erdei iskolák, természetjárók, két keréken túrázók, munkahelyi közösségek keresik fel újra és újra ezt a vidéket, mert tudják, az itt rejlő természeti csodák tárháza, az itt élők kedvessége, a kultúra sokszínűsége kimeríthetetlen. A Zempléni hegység természeti szépségeivel nehéz betelni…

A nagy érdeklődést a táborozás, erdei iskola, osztálykirándulás iránt folyamatos fejlesztéseinkkel igyekezzük kielégíteni. Immár 6 felújított parasztházban 250 férőhellyel rendelkezünk, szolgáltatásaink pedig folyamatosan bővülnek. Ezért aki időben kezdi a szervezést, biztosan talál megfelelő időpontot a tábor, az erdei iskola, az osztálykirándulás szervezéséhez.

Értékeld a szállást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...