P19 Boutique Villa Badacsony

NTAK szám: MA20017436

8258 Badacsonytomaj, Panoráma utca 19.

235

Kapcsolat

+36202535612

info@p19.hu

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

A birtokon eredetileg egy 1800-as évek közepén épült borospince állt. Néhány évtizeddel később ebből alakítottak ki vincellérházat, amikor a pince az alatta elterülő szőlőbirtokkal együtt a híres borkereskedő Lessner család tulajdonába került.

Egyes források szerint Lessnerék honosították meg a Badacsony és a Szent György-hegy lankáin a rajnai bortermelés módszereit és tették ezután naggyá, Európa szerte is ismertté a balatoni borokat.

Az egykori szőlőbirtok munkálatainak központi helyszíne, csakúgy, mint a környezete, szinte teljesen megváltozott. A vincellér háza új funkciót kapott, melynek központjában ma már a pihenés áll. Néhány szőlőtőke és az öreg pincéből kikerült, támfalakba épült bazaltkövek azonban ma is mesélnek a badacsonyi borvidék felvirágzásának kezdetéről.

A vincellérházat azzal a céllal rekonstruáltuk, hogy a Balaton-felvidéki tájra jellemző, emblematikus formavilággal és stílusjegyekkel azonos, de egy, a mai kor minden igényét kielégítő környezetben tudjuk biztosítani az ide látogatók tökéletes kikapcsolódását.

A P19 Boutique Villa Badacsonyban, a Római útról nyíló csendes zsákutca végén, a Balaton talán legikonikusabb hegyének lábánál helyezkedik el.
A tervezésénél egy olyan hely kialakítására törekedtünk, amely szállodai színvonalon, de az otthon kényelmével, privát nyugalmával garantálja a zavartalan pihenést.

Vendégeink kikapcsolódását privát kert, grillezési lehetőség biztosítja. Az egész évben használható kültéri jakuzziból csodás kilátás nyílik a Balatonra, a kombinált finn- és infra szauna tökéletes wellness élményt biztosít akár zordabb időjárási körülmények között is.

A Balaton mindössze 600 méter, a badacsonyi hajóállomás 1100 méter távolságra található. A régió legkiválóbb bor- és gasztoműhelyei is sétatávolságra elérhetőek.

Mind a pezsgő balatoni élet kedvelőinek, mind a pihenni, elvonulni vágyóknak az egyik legkiválóbb választása lehet a P19 Boutique Villa Badacsony.

Értékeld a szállást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...