BorfaBirtok

7756 Pócsa, Petőfi utca 33.

Leírás

Újonnan nyílt vendégházunk a Villányi Borvidéken ,Villánytól 4km-re egy kis faluban, Pócsán található. Könnyen megközelíthető minden neves pincesor (Palkonya, Villány, Villánykövesd), ahol a tájra jellemző bok kóstolhatok. A vidék szubmediterrán éghajlatú, amit hosszú forró nyár és kellemes ősz jellemez. Ezért gyönyörű kirándulásokat lehet tenni az év nagy részében.  A Nagyharsányi szoborpark, az Ördögkatlan kerékpárral könnyen elérhető és a varázslatos Szársomlyó hegy megmászható, amiről gyönyörű panoráma tárul elénk. Egynapos kirándulás alkalmával a Siklósi vár a Tenkes kapitányának emlékeivel, a közelében lévő Máriagyűdi Bazilika és Kegyhely nyújt feledhetetlen élményt. A kirándulás az onnan alig 4 kilométerre lévő Harkányi Gyógyfürdőben, egy kellemes környezetben pihenhető ki. Drávaszabolcsról a Dráva folyón, hajókirándulásra van lehetőség.

A vendégházunk három különálló, három és kétágyas apartmannal rendelkezik. Minden apartmanhoz saját teakonyha és fürdőszoba tartozik. A vendégház rendelkezik egy medencével, ami vendégek rendelkezésére áll. A medence mellet a gyerek számára kis játszótér nyújt lehetőséget a gondtalan időtöltésre, míg a szülők részére a pinceház biztosít kikapcsolódási lehetőséget egy finom borvacsora eltöltése mellett.

A vendégház belső, zárt parkolóval rendelkezik. Igény szerint a vendégeink részére személyszállítást tudunk biztosítani a környező kirándulóhelyekre.

Nincs megadva
Nincs megadva
Nincs megadva
Nincs megadva
Nem állatbarát szállás

Árak

06.01 – 09.30
30.000 Ft/nap-tól
10.01 – 11.30
30.000 Ft/nap-tól
12.01 – 02.28
30.000 Ft/nap-tól
03.01 – 05.31
30.000 Ft/nap-tól

Hétvégi felár

Nincs megadva

Akciós ajánlatok

Ennél a szállásnál egyetlen akciós ajánlat sincs

Kapcsolat

'+36203448217

Szabad időpontok

Szabad időpontok

Üzenet küldése a szállásadónak

Elhelyezkedés

Értékeld a szállást

Még egyetlen értékelés sincs ennél a vendégháznál: on BorfaBirtok

Itt tudod leírni részletesen véleményedet a szállásról!

Értékeld a szállást

Copyright © 2021 Videkivendeghazak.hu, All rights reserved

Ne maradj le az újdonságokról!

Iratkozz fel a Vidéki Vendégházak hírlevélre és értesülj elsőként az újdonságokról, kedvezményekről.

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!