BEREK HORGÁSZPARK VÍZPARTI ÖSSZKOMFORTOS SZÁLLÁSOK – AHOL A HORGÁSZAT SORÁN IS EGYÜTT A CSALÁD!

9361 Hövej Napsugár utca 25

Leírás

 

Sokan vágyunk arra, hogy a pihenésünket természethez minél közelebb töltsük, ugyanakkor lehetőleg komfortos körülmények között.   A Berek Horgász  Park  a várostól távol , ideális helyszíne az aktív pihenésnek.  Szállásaink közvetlen a horgásztó partján találhatóak.

A vízpart közelsége, és az erdők csendje a  bográcsozó tűzének nyugtató hatása segíti kiszakadni a hétköznapok rohanásából horgászt és kísérőjét egyaránt.

A Tópark és mellette fekvő Berek erdő már nevében is vadregényes, a valóságban pedig izgalmas, nyugtató és romantikus sétákat kínál csodálatos fákkal, ligetekkel és rétekkel.

A horgásztó intenzív halállománya garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is . A horgászparkban  mindenki igénye szerint talál szállás helyet a 2 személyestől 6 fős gerendaházakban, a 2-4 fős modern , teraszos , víz partra néző üvegfalas modern faházakban , angol mobilházakban vagy a különleges Glamping sátor házakban.

A horgásztó békéje nemcsak a horgásznak jelent kikapcsolódást . A friss levegő , egy kiadós séta a tó körül, a madarak csicsergése, a nyugodt víztükör , a csend,  a természet közelsége mindenkinek jót tesz….. lecsendesíti az elménket!

Nincs megadva
Nincs megadva
Nincs megadva
Nincs megadva
Nem állatbarát szállás

Árak

06.01 – 09.30
Nincs megadva
10.01 – 11.30
Nincs megadva
12.01 – 02.28
Nincs megadva
03.01 – 05.31
Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Akciós ajánlatok

Ennél a szállásnál egyetlen akciós ajánlat sincs

Kapcsolat

'+36209449584

Szabad időpontok

Szabad időpontok

Üzenet küldése a szállásadónak

Elhelyezkedés

Értékeld a szállást

Még egyetlen értékelés sincs ennél a vendégháznál: on BEREK HORGÁSZPARK VÍZPARTI ÖSSZKOMFORTOS SZÁLLÁSOK – AHOL A HORGÁSZAT SORÁN IS EGYÜTT A CSALÁD!

Itt tudod leírni részletesen véleményedet a szállásról!

Értékeld a szállást

Copyright © 2021 Videkivendeghazak.hu, All rights reserved

Ne maradj le az újdonságokról!

Iratkozz fel a Vidéki Vendégházak hírlevélre és értesülj elsőként az újdonságokról, kedvezményekről.

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!