Apátkúti Vadászház Visegrád

2025 Visegrád, Apátkúti-völgy

Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencekből

Leírás

"Mesél az erdő..." Apátkúti Vadászház Étterem és Fogadó
MESEHÁZ AZ ERDŐ MÉLYÉN
Aki Visegrádon járva először pillantja meg a szelíden csörgedező Apátkúti-patak szurdokkapuja felett az erdőben megbúvó Apátkúti Vadászházat, úgy érezheti, hogy mesevilágba csöppent. Később aztán kiderül, hogy ez így is van!
Az Apátkúti Vadászház a vendéglátás egészen különleges, semmi máshoz nem fogható élményét nyújtja Vendégeinek. Az érintetlen természet, a Pilis ősfáinak titokzatos suttogása, a csend és a nyugalom olyan hangulattal veszik körül az ide érkezőket, hogy azok akaratlanul is halkan szólnak egymáshoz. A ház üzemeltetését a nagyhírű Hotel Silvanus három vezető munkatársa végzi olyan odaadással, hogy Silvanus, az ókori rómaiak erdőistene maga is örömmel töltene el itt pár napot.
Az elvonulás, a pihenés és a feltöltődés helyszíne ez a ház, amely 5 hangulatos szobájával akár 18 ember számára is kényelmes szállást nyújt. A kikapcsolódás, a szemlélődés, a természetjárás és az erdei turizmus kincsesbányája az Apátkúti Vadászház. Családi pihenésre, baráti összejövetelekre, privát rendezvényekre és üzleti találkozókra is utolérhetetlenül romantikus és teljességgel egyedi helyszínt biztosít.
Szabó Zoltán séfünk a magyar konyha klasszikusait és különlegességeit készíti elsősorban vendégeinknek, gazdag ízekkel, kiváló alapanyagokból, akár a környék beszállítóit is kínálva. Szeretünk vadételeket ajánlani, de természetesen nem csak erdei alapanyagokból főzünk. Egyedi ötleteket is megvalósítunk(akár exkluzív ételeket is), , személyre szabott ajánlatokat is tudunk készíteni.

bogrács/sütögetés|saját játszótér|saját kert|saját parkoló|wifi
Teljes ellátás
Bankkártyával fizethető|Előleg nélkül foglalható|Készpénzes fizetés|Szépkártya elfogadóhely|Utalással fizetendő
Erdei szállás
kisállat hozható|kistestű kutyát fogad|lovat fogad|nagytestű kutyát fogad

Árak

Általános hétvégi ár (péntek-szombat)
15000 Ft/nap-tól
Általános hétköznapi ár (vasárnaptól csütörtökig)
13000 Ft/nap-tól
12.01 – 02.28
Nincs megadva
03.01 – 05.31
Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Akciós ajánlatok

Péntek-szombat két éjszakás teljes házas foglalás esetén (min. létszám 10 fő) -10% kedvezményt kínálunk a szállás árából.

Kapcsolat

+36302470379

info@apatkutivadaszhaz.hu

Szabad időpontok

Szabad időpontok

Üzenet küldése a szállásadónak

Elhelyezkedés

Értékeld a szállást

Még egyetlen értékelés sincs ennél a vendégháznál: on Apátkúti Vadászház Visegrád

Itt tudod leírni részletesen véleményedet a szállásról!

Értékeld a szállást

Copyright © 2021 Videkivendeghazak.hu, All rights reserved

A tökéletes vendégházat keresed? Ne tölts órákat a szállások böngészésével! Csak küldd be, hogy milyen szállást keresel és szállásadóink már jelentkeznek is!