Pedal Porta

NTAK szám: MA21006112

7186 Nagyvejke Fő utca 12.

kicsi004

Kapcsolat

+36305355683

pedalporta@gmail.com

Árak

06.01 – 09.30

22000 Ft-tól

10.01 – 11.30

22000 Ft-tól

12.01 – 02.28

22000 Ft-tól

03.01 – 05.31

22000 Ft-tól

Hétvégi felár

2000 Ft/nap

Küldj üzenetet a szállásadónak

A 2021-ben nyílt Pedal Porta apartman szeptembertől várja vendégeit. A szálláshely a Völgységben található, egy elbűvölő kis zsákfaluban, Nagyvejkén. A több, mint 100 éves sváb parasztház egykori istállóját alakítottuk át ízléses és stílusos szállássá.

Az egy légterű, tágas helyiség 4 fő számára ideális, de 6 fő is kényelmesen elfér benne a kihúzható kanapé által. Külön fürdő és jól felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére, az udvaron pedig bográcsozó, grill, kinti fedett étkező is található.

Akár tekerni, túrázni jössz, vagy csak megpihennél egy nyugodt helyen, a Pedal Porta a te helyed!

Közvetlen környezetünk sok látnivalót rejt. Nagyvejke és a környező falvak sváb gyökerekkel rendelkeznek, ez a mai napig szembetűnő ahogy szétnézünk a vidéken.A ma látható épületek nagy része ebből az időszakból származik, a faragott oszlopú sváb vályog hosszúházak és tégla gazdasági épületeik sajátos arculatot adnak a településeknek. Rendkívül gazdag vallási emlékekben, templomokban, kis kápolnákban, kálváriákban, keresztekben, amiket a mai napig gondoznak a helybeliek. Bonyhádvarasd,Tevel, Závod, Kisvejke járásnyi távolságra van(2-5 km), ami közben a dimbes-dombos tájat is felfedezhetjük olyan nézőpontokból, amit autóból nem látunk.

Országúti vagy terepbicajjal is páratlan élmények várnak.Kis forgalmú útjaink megismeréséhez segítséget nyújtunk, hiszen mi is rendszeresen itt bringázunk.

Lengyel-Annafürdő és környéke remek kirándulást ígér vadasparkjával és erdei tanösvényeivel.

A túrázni vágyóknak és a természetet kedvelőknek a Mecsek közelsége páratlan lehetőség. Óbányáról és Váraljáról számos túraútvonal indul, amik által felfedezhetőek a Kelet-Mecsek kincsei.

A Pedal Portán lenni akkor is jó, ha nem mennél sehova, csak élvezni szeretnéd a nyugalmat, kiülnél a kertbe egy finom kávéval, egy pohár borral, bográcsoznál, grilleznél, olvasnál, hiszen ehhez is adott minden lehetőség.

Amennyiben elszakadnál egy kicsit a városi forgatagtól, a sok embertől, akkor Nagyvejkén jól fogod magad érezni. Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat és a négylábú családtagokat is!

Értékeld a szállást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...