Hetényi Apartmanház és Birtok

NTAK szám: EG20012763

7695 Mecseknádasd, Rékavölgyi utca 17.

DDD_1941j

Kapcsolat

+36202228481

szallas@hetenyipince.hu

Árak

06.01 – 09.30

Nincs megadva

10.01 – 11.30

Nincs megadva

12.01 – 02.28

Nincs megadva

03.01 – 05.31

Nincs megadva

Hétvégi felár

Nincs megadva

Küldj üzenetet a szállásadónak

Szenvedélyünk a bor, mely mellett vendéglátással és rendezvények szervezésével is foglalkozunk, hogy birtok központunk helyszínét, Mecseknádasdot minél sokszínűbben tudjuk megmutatni az embereknek: gyönyörű környezet, varázslatos pincesorok, termelői borok várják a borkedvelőket. Mikro sörfőzde, kézműves műhelyek, történelmi látnivalók adnak program lehetőséget. Túraútvonalak, kilátók csábítják a túrázókat. 🦋🐦🦌🌳
Családi vállalkozásunk 1992-ben alapult, melyet szüleink álmodtak meg és építettek fel. Továbbra is Édesapánk, Hetényi János a borász, akinek segítő jobb keze az egyik veje, Csaba. Vendéglátásban, rendezvény szervezésben Emese tevékenykedik. Édesanyánk a háttér megteremtő, aki nélkül a mindennapi teendőket valószínűleg nem is tudnánk elvégezni. Ő a családunk építésze, a kitaláló és megvalósító. A design és értékesítési vonalat, az innovációk megálmodását Panna viszi. Férje pedig a tökéletes támasz, aki saját munkája mellett, mindenhova elkíséri és segíti. Jelenleg általában velük találkozhatnak vendégeink a borbemutatókon, sétáló kóstolókon.
Bár nem családtagok, de Gyöngyi és Zsuzsi is szívvel lélekkel azon van, hogy az idelátogatók minden szinten maximálisan kényelemben érezhessék magukat.
Mindig is arra törekedtünk, hogy amit csinálunk, azt minél jobban tegyük. Családi hobbi nálunk a motorozás. Motoros vendégeinket szakemberek által vezetett vezetéstechnikai tréningekkel, túramotorozással várjuk. Míg Emese a szervezéssel foglalkozik, Csabi ínycsiklandó vacsorákat készít előre bejelentkezett vendégeinknek. Vince, a legkisebb Hetényi, pedig ajtót nyitva invitálja az érkezőket, illetve vezeti őket körbe a kertben.
❤️Szeretettel, tágas terekkel és készülő játszótérrel várjuk családos vendégeinket. Szállásaink adottságai ideálisak nagyobb családok, baráti társaságok részére.
Értékeléseink:
⭐️ Booking.com 9,8/10
⭐️ Google 5/5
⭐️ Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2020, Középbirtok kategória, III. helyezett
Honlapunkon keresztül is foglalhat:
👰🤵Örömmel segítünk esküvője, születésnapja, vagy más családi programja megszervezésében, lebonyolításában.
Mottónk a minőség, megbízhatóság és figyelem, melynek köszönhetően partnereink elégedettsége a világ minden részén mérhető. Mosolygós borainkat nálunk élvezve részévé válhat a szabad természet ölelésének, mert Hetényit inni klassz-is!
Díjnyertes, szekszárdi borainkkal várjuk vásárlóinkat nyitvatartási időben Mecseknádasdon:
H-Cs: 08:00-16:30
Pé: 08:00-18:00
Szo: 10:00-18:00
Vagy országszerte, bármikor, webshopunkon keresztül:
Előzetes bejelentkezéssel nyitvatartási időn belül és túl borkóstolóval, pincelátogatással, házias ételekkel várjuk. 🍽
Elérhetőségeink:
Hetényi Apartmanház és Birtok
✉️7695 Mecseknádasd, Rékavölgyi utca 17.
📱+36202228481
🛌Szállás érdeklődés: szallas@hetenyipince.hu
🍷Bor rendelés: rendeles@hetenyipince.hu
🎉Rendezvények: emese.hetenyi@hetenyipince.hu
Videó rólunk: Hetényi vid

Értékeld a szállást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Loading...